Meny med hjemmelaget mat av kokken Curtis

Jeg bruker den franske maten og Michelin-opplæringen min til å lage minneverdige og smakfulle menyer.
Automatisk oversatt
Kokk i New York
Arrangeres der du bor

4-retters meny

498 kr NOK per gjest
Smak på en meny laget med lokale, økologiske og sesongbaserte ingredienser.

Femretters meny

2 192 kr NOK per gjest
Denne femretters smaksmenyen har lokale, økologiske og sesongbaserte produkter. Du kan forvente en amuse bouche og en dessertsorbet.

Sjusretters middag

2 741 kr NOK per gjest
Nyt de beste råvarene fra hele verden, supplert med sesongens økologiske råvarer.
Du kan sende en melding til Curtis for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
Jeg har jobbet for kjente kokker som Paul Liebrandt, Ben Pollinger og Jesse Schenker
Startet en kokkvirksomhet i 2020
Mine kulinariske ferdigheter ble anerkjent da jeg ble kjøkkensjef på The Gander i en alder av 27 år.
Opplært i fransk matlaging
Jeg lærte tradisjonelle matlagingsteknikker ved French Culinary Institute.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i New York, Asbury Park, Jersey City og Montclair. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 30 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Meny med hjemmelaget mat av kokken Curtis

Jeg bruker den franske maten og Michelin-opplæringen min til å lage minneverdige og smakfulle menyer.
Automatisk oversatt
Kokk i New York
Arrangeres der du bor
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering

4-retters meny

498 kr NOK per gjest
Smak på en meny laget med lokale, økologiske og sesongbaserte ingredienser.

Femretters meny

2 192 kr NOK per gjest
Denne femretters smaksmenyen har lokale, økologiske og sesongbaserte produkter. Du kan forvente en amuse bouche og en dessertsorbet.

Sjusretters middag

2 741 kr NOK per gjest
Nyt de beste råvarene fra hele verden, supplert med sesongens økologiske råvarer.
Du kan sende en melding til Curtis for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
Jeg har jobbet for kjente kokker som Paul Liebrandt, Ben Pollinger og Jesse Schenker
Startet en kokkvirksomhet i 2020
Mine kulinariske ferdigheter ble anerkjent da jeg ble kjøkkensjef på The Gander i en alder av 27 år.
Opplært i fransk matlaging
Jeg lærte tradisjonelle matlagingsteknikker ved French Culinary Institute.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i New York, Asbury Park, Jersey City og Montclair. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 30 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?