
Gourmetfusjonsmat ved Mykola
Tilnærmingen min kombinerer klassiske europeiske teknikker og global inspirasjon.
Automatisk oversatt
Kokk i Toronto
Arrangeres der du bor
Du kan sende en melding til Mykola for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
16 års erfaring
Jeg har jobbet som soussjef og utviklet moderne europeiske menyer.
Høydepunkt i karrieren
Jeg jobbet på restauranter med Michelin-stjerner, inkludert Bibendum og GJEMMESTED i London.
Utdanning og kurs
Jeg deltok i praktiske treninger og scener over hele Kina, Frankrike og Storbritannia.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Toronto. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Ingen ledige tidspunkter
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?