Fusion-smaksmenyer av Colter
Jeg jobbet på prisbelønte restauranter før jeg åpnet min egen, med fokus på fusjonsmat.
Automatisk oversatt
Kokk i Austin
Arrangeres der du bor
Tacosmaksprøve
498 kr NOK per gjest
Nyt en tallerken med tre tacos laget av kokken, på masa-tortillaer av heirloom-mais. Du får to kjøttalternativer, for eksempel andekonfitert eller røkt brisket, og et vegetaralternativ, for eksempel østerssopp med chimichurri.
Austin 3-retters
997 kr NOK per gjest
En kuratert treretters meny som legger vekt på sesongens råvarer fra det sentrale Texas og den lokale kulinariske scenen i Austin, med noen av signaturrettene mine, som saltlaket seilabbor eller bonito-saltet andebryst.
Smaking i det sentrale Texas
1 495 kr NOK per gjest
Tilpass ditt eget måltid med fire retter. Denne menyen inneholder noen av mine klassiske fusjonsretter, som for eksempel ramenrisotto servert med kombubraised svinemage eller al pastor-tortellini med mole og epazote.
Du kan sende en melding til Colter for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
10 års erfaring
Jeg har jobbet på de berømte Portland-restaurantene Canard, Le Pigeon og Proud Mary.
Opplært av en James Beard-vinner
Jeg jobbet under Gabriel Rucker, som har mottatt James Beard Award to ganger, på Le Pigeon.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Austin. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 498 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?