Moderne europeiske menyer av Patryk

Jeg designer smakinger formet av Michelin-stjernekjøkken, globale smaker og nordisk presisjon.
Automatisk oversatt
Kokk i Los Angeles
Arrangeres der du bor

Britiske klassikere omdefinert

3 006 kr NOK 3 006 kr NOK per gjest
6 010 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en treretters meny med moderne vri på tradisjonell mat, med retter som skotsk laks med rødbeter, dekonstruert fish and chips og sjokoladefondant med mascarpone-mousse. Dette tilbudet inkluderer opprydding av kjøkkenet og historien bak hver rett.

Nordisk eleganse

3 507 kr NOK 3 507 kr NOK per gjest
7 012 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en 4-retters nordisk meny forankret i tradisjon og teknikk. Prøv retter som gravlax, langoustine med avokadokrem, kveite med brun smørsaus og den klassiske norske desserten bondepike. Rettene tilberedes ved hjelp av gjestenes kjøkkenutstyr, med utvalgte deler tatt med av kokken.

Smaking av smaker fra hele verden

4 007 kr NOK 4 007 kr NOK per gjest
8 014 kr NOK er minstepris for å bestille
Legg ut på en reise gjennom middelhavs-, asiatiske og latinske smaker med seks retter. Kombiner ingredienser og historier i lagdelte retter som østers med rødvinseddik, potetperler med soyaglasur og tropiske sitrusdesserter. Dette alternativet inkluderer valgfrie vinparinger og innsikt fra kokken om hver rett. Rettene tilberedes ved hjelp av gjestenes kjøkkenutstyr, med utvalgte deler tatt med av kokken.
Du kan sende en melding til Patryk for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
23 år i Europa. Kokk på Geita, Bukken Vinbar og ISS Nordea Oslo.
Jobbet som sjefskokk
Kjøkkensjef på Grand Hotel Oslo, serverer middager i forbindelse med Nobels fredspris.
Opplært i gourmetkjøkken
Utdannet som kokk i England, utviklet ferdigheter i anerkjente britiske restauranter.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Los Angeles, Avalon, Malibu og Kagel Canyon. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
3 006 kr NOK Fra 3 006 kr NOK per gjest
6 010 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Moderne europeiske menyer av Patryk

Jeg designer smakinger formet av Michelin-stjernekjøkken, globale smaker og nordisk presisjon.
Automatisk oversatt
Kokk i Los Angeles
Arrangeres der du bor
3 006 kr NOK Fra 3 006 kr NOK per gjest
6 010 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Britiske klassikere omdefinert

3 006 kr NOK 3 006 kr NOK per gjest
6 010 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en treretters meny med moderne vri på tradisjonell mat, med retter som skotsk laks med rødbeter, dekonstruert fish and chips og sjokoladefondant med mascarpone-mousse. Dette tilbudet inkluderer opprydding av kjøkkenet og historien bak hver rett.

Nordisk eleganse

3 507 kr NOK 3 507 kr NOK per gjest
7 012 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en 4-retters nordisk meny forankret i tradisjon og teknikk. Prøv retter som gravlax, langoustine med avokadokrem, kveite med brun smørsaus og den klassiske norske desserten bondepike. Rettene tilberedes ved hjelp av gjestenes kjøkkenutstyr, med utvalgte deler tatt med av kokken.

Smaking av smaker fra hele verden

4 007 kr NOK 4 007 kr NOK per gjest
8 014 kr NOK er minstepris for å bestille
Legg ut på en reise gjennom middelhavs-, asiatiske og latinske smaker med seks retter. Kombiner ingredienser og historier i lagdelte retter som østers med rødvinseddik, potetperler med soyaglasur og tropiske sitrusdesserter. Dette alternativet inkluderer valgfrie vinparinger og innsikt fra kokken om hver rett. Rettene tilberedes ved hjelp av gjestenes kjøkkenutstyr, med utvalgte deler tatt med av kokken.
Du kan sende en melding til Patryk for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
23 år i Europa. Kokk på Geita, Bukken Vinbar og ISS Nordea Oslo.
Jobbet som sjefskokk
Kjøkkensjef på Grand Hotel Oslo, serverer middager i forbindelse med Nobels fredspris.
Opplært i gourmetkjøkken
Utdannet som kokk i England, utviklet ferdigheter i anerkjente britiske restauranter.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Los Angeles, Avalon, Malibu og Kagel Canyon. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?