Luksuriøs Shef-opplevelse – ingen reservasjoner nødvendig
Jeg vant Hulus Best in Dough, og jeg har jobbet med Daniel Boulud og Wolfgang Puck.
Automatisk oversatt
Kokk i Atlanta
Arrangeres der du bor
Charcuteri i en kopp
201 kr NOK per gjest
Individuelle gourmetarrangementer med et nøye utvalg av håndverksoster, førsteklasses røkt kjøtt, sesongens frukt og annet tilbehør, vakkert presentert i en beholder for én person. Kun avlevering
Bestill et kurs også!
Tilpassede bentobokskaker
252 kr NOK per gjest
De 15 cm store bento-bokskakene våre er herlig personlige og vakkert utformede, og hver bit er en feiring. Ideelt som gave, til intime feiringer eller bare for å unne deg noe spesielt.
En liten Nosh
433 kr NOK per gjest
Ditt valg eller Shefs valg av tre fingerfood (for å ta kanten av og føle seg fancy! Bare levering!
Håndlagde varme sjokoladekuler
503 kr NOK per gjest
En finurlig vri på klassisk varm sjokolade – en rik, deilig og tilpassbar sjokoladebar! Nyt det varmt og koselig eller servert over is for en forfriskende godbit. Prøv de saltede karamellene, Andes-minnene eller spritklober. Det er ikke feil. Ikke glem pisket krem!
Bobler og brunsj
1 007 kr NOK per gjest
Brunsj på et nytt nivå
Fra salte hovedretter til håndlagde søtsaker, brunsjfavoritter med dristige smaker og elegant teknikk. Hver meny er tilpasset gjestenes smak.
Alternativer for tilleggsdrikke
Brut
Musserende vin + 10 USD per person
Veuve Clicquot + 25 USD per person
Sørstats-soul møter globale smaker
1 661 kr NOK per gjest
Kjøtt grillet over åpen ild eller unne deg favorittrettene dine med krabbe:
Alternativer inkluderer:
Spis så mye du orker av kokt krabbe – med møre bein fra snøkrabbe
Deluxe King Crab Boil – En 2 lb fest av søt, saftig King Crab p/p
2 lbs stekt kongekreps – 50 USD, min 2
Du kan sende en melding til Amanda for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
15 års erfaring
Jeg har jobbet med anerkjente kokker som Roy Yamaguchi og Daniel Boulud.
Hulus vinner av Best in Dough
Jeg har også vært med i Cooks vs. Cons og Supermarket Stakeout.
Opplæring i gourmetmatlaging
Jeg fullførte kokkeskolen og lærte av kokker som Elia Aboumrad og Wolfgang Puck.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Atlanta. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Alternativer for tegnspråk
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 201 kr NOK per gjest
503 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?