Middelhavsfusion av Marc

Middelhavsfusion av Marc

Jeg er en personlig kokk som bringer middelhavsmat, asiatisk og latinamerikansk mat til gjester i luksusvillaen.
Automatisk oversatt
Kokk i Barcelona
Arrangeres der du bor
Du kan sende en melding til Marc for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Jeg er en personlig kokk som har tilberedt luksusvillaer over hele Middelhavet.
Mottatt restauranttrening
Jeg har finpusset ferdighetene mine i Barcelona på etablissementer, inkludert Coure, Semon og Vakuum.
Gikk på kulinarisk skole
Jeg gikk på Hofmann Culinary School og holdt en post-grad i gjestfrihetsledelse.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Barcelona. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 15 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Marc er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 862 kr NOK per gjest
4 312 kr NOK er minstepris for å bestille
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?
Middelhavsfusion av Marc

Middelhavsfusion av Marc

Jeg er en personlig kokk som bringer middelhavsmat, asiatisk og latinamerikansk mat til gjester i luksusvillaen.
Automatisk oversatt
Kokk i Barcelona
Arrangeres der du bor
Fra 862 kr NOK per gjest
4 312 kr NOK er minstepris for å bestille
Du kan sende en melding til Marc for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Jeg er en personlig kokk som har tilberedt luksusvillaer over hele Middelhavet.
Mottatt restauranttrening
Jeg har finpusset ferdighetene mine i Barcelona på etablissementer, inkludert Coure, Semon og Vakuum.
Gikk på kulinarisk skole
Jeg gikk på Hofmann Culinary School og holdt en post-grad i gjestfrihetsledelse.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Barcelona. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 15 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Marc er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?