Sesongbaserte franske smaker fra Cicile

Jeg lager elegante franske retter med dristig energi og en moderne vri.
Automatisk oversatt
Kokk i Washington, D.C.
Arrangeres der du bor

Smaksmeny

1 074 kr NOK 1 074 kr NOK per gjest
Nyt en elegant smaksmeny med sesongens franske retter, laget med enkelhet og dristig energi.

Klassisk fransk, moderne vri

1 074 kr NOK 1 074 kr NOK per gjest
Nyt en reise gjennom klassiske franske retter med en moderne vri, inspirert av Paris og DCs kulinariske liv.

24.08

 
1 160 kr NOK per gjest, tidligere 1 281 kr NOK
Jeg lager en smaksmeny 24. august. Ta plass

Månedlig signatursmaking

1 397 kr NOK 1 397 kr NOK per gjest
Bli med på en eksklusiv månedlig smaking med sesongbaserte retter, dristig energi og elegant presentasjon.
Du kan sende en melding til Cicile for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
13 års erfaring
Verdiene mine – autentisitet, enkelhet og energi – er styrende for alt jeg lager på kjøkkenet.
Sjef
Jeg jobbet som soussjef på Et Voila French Bistro, og finpusset ferdighetene mine innen klassisk fransk matlaging.
Studerte gastronomi
Jeg studerte på Grégoire Ferrandi, School of Gastronomy i Frankrike.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Washington, D.C.. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Cicile er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 074 kr NOK Fra 1 074 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Sesongbaserte franske smaker fra Cicile

Jeg lager elegante franske retter med dristig energi og en moderne vri.
Automatisk oversatt
Kokk i Washington, D.C.
Arrangeres der du bor
1 074 kr NOK Fra 1 074 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Smaksmeny

1 074 kr NOK 1 074 kr NOK per gjest
Nyt en elegant smaksmeny med sesongens franske retter, laget med enkelhet og dristig energi.

Klassisk fransk, moderne vri

1 074 kr NOK 1 074 kr NOK per gjest
Nyt en reise gjennom klassiske franske retter med en moderne vri, inspirert av Paris og DCs kulinariske liv.

24.08

 
1 160 kr NOK per gjest, tidligere 1 281 kr NOK
Jeg lager en smaksmeny 24. august. Ta plass

Månedlig signatursmaking

1 397 kr NOK 1 397 kr NOK per gjest
Bli med på en eksklusiv månedlig smaking med sesongbaserte retter, dristig energi og elegant presentasjon.
Du kan sende en melding til Cicile for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
13 års erfaring
Verdiene mine – autentisitet, enkelhet og energi – er styrende for alt jeg lager på kjøkkenet.
Sjef
Jeg jobbet som soussjef på Et Voila French Bistro, og finpusset ferdighetene mine innen klassisk fransk matlaging.
Studerte gastronomi
Jeg studerte på Grégoire Ferrandi, School of Gastronomy i Frankrike.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Washington, D.C.. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Cicile er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?