The Final Touch av kokken Wendy Tilkaran
Opplev dristige trinidadiske smaker med global sjel – laget med kjærlighet, minner og moro.
Automatisk oversatt
Kokk i Port St. Lucie
Arrangeres der du bor
Chunkay-smakemeny – krydret eller ikke
2 228 kr NOK 2 228 kr NOK per gjest
En smaksreise inspirert av Chunkay, med signaturretter med lagdelte krydder og kulinarisk historiefortelling.
En matopplevelse i Trinidad
2 278 kr NOK 2 278 kr NOK per gjest
En spennende feiring av Trinidads multikulturelle kjøkken. Jeg tar deg med på en reise fra gatekjøkken (verdenskjente doubles), reker, geit, rotis, karri, frukt (mango), en drink du ikke visste at du trengte (min signaturdrink med basilikum og lime) og melkesøtsaker.
Kokkens utvalgte meny
2 835 kr NOK 2 835 kr NOK per gjest
En elegant 6-retters kokkereise som feirer de dristige, sjelfulle smakene fra Trinidad, kunstferdig vevd med global finesse. En uimotståelig amuse-bouche (verdenskjente doubles) til levende, dristig mat mikset med gourmetflair, hver rett forteller.
Du kan sende en melding til Wendy for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
13 års erfaring
En prisbelønt kokk fra Trinidad som serverer kultur, smak og historie på hver tallerken.
Åpnet en anerkjent restaurant
Medgrunnlegger og kokk for det topprangerte kulinariske merket Chef Wendy Tilkaran i Palm Beach, Florida.
Selvlært kokk
Jeg lærte å lage mat gjennom en livstid med praktisk erfaring. Det var skjebnen!
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Palm Beach County, Indiantown, Port St. Lucie og Palm City. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
2 228 kr NOK Fra 2 228 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




