Kreativ fransk mat med Gérard
Jeg lager raffinerte, kreative retter med ferske ingredienser og teknikker som bruker lav temperatur.
Automatisk oversatt
Kokk i Stutzheim-Offenheim
Arrangeres der du bor
Retter i bokser som skal varmes opp
587 kr NOK
Jeg foreslår at du leverer forretter, retter, desserter i mikrobølgeovn bokser i henhold til dine ønsker eller preferanser, og tar hensyn til dine forskjellige allergier.
Overraskelsesmeny
868 kr NOK
Gled deg over et spontant og kreativt 4-retters måltid designet med de ferskeste ingrediensene og kulinarisk inspirasjon.
Kulinariske herligheter hjemme
880 kr NOK
Jeg lager oppskrifter i henhold til smak, ønsker og preferanser.
Utforsk menyen
939 kr NOK
Nyt en balansert fire-retters meny med sesongbasert, fransk-inspirert mat med ferske lokale ingredienser.
Festmeny
1 467 kr NOK
Feir med en festlig fireretters meny med raffinerte retter for å feire spesielle øyeblikk, og bring gledesfylte og elegante gourmetretter til julebordet.
Du kan sende en melding til Gérard for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
Ti års erfaring
Etter en karriere innen regnskap og reklame fulgte jeg min livslange lidenskap for matlaging.
Michelin Bib Gourmand-restaurant
Jeg har drevet prisbelønte restauranter i Alsace og Baskerland.
Kokkeopplært
Jeg har fått opplæring av store franske kokker, blant annet Michel Bras og Didier Oudill.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Stutzheim-Offenheim og Strasbourg. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Gérard er vertskap som virksomhet
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
587 kr NOK
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?






