Kystfusion av kokken Antwan Coleman
Jeg blander kreativitet med sjel for å skape dristige fusjonsretter som forteller en historie.
Automatisk oversatt
Kokk i Tampa
Arrangeres der du bor
Brunsj ved kysten
1 096 kr NOK per gjest
Velg opptil fem (minimum ti)
Fylt fransk toast,
Blåbær- eller rød fløyelsvafler,
Stekte kinn av havabbor,
Trøffel-Mac & Cheese,
Prisbelønt reke og grits,
Krepsquiche,
Vannmelon og mangosorbet,
Sverdspyd,
Pølse og bacon (kalkun tilgjengelig),
Kjeks og saus,
Jerk chicken-sliders,
Cubanske eggesnurr,
Pulled Mojo svineskulder,
Klebrige jordbærboller,
Minibagels (røkt laks, kremost og syltetøy)
Inkluderer appelsinjuice, kaffe og mimosaer
Fusion langs kysten
1 196 kr NOK per gjest
Forretter (2)
Japansk marinert svinemage
Arancini med biff
Pastapesto
Reke innpakket i bacon med mangosalsa
Tostones Sliders med svinekjøtt, ost, chili og braiserte løk
Jordbær- og ruccolasalat
… Hovedretter (2) sideretter å kombinere
Reke Scampi
Sverdfisk Marechiaro
Svineossobuco
Jack Daniels-glassert ribbe
Kylling Oscar
Kylling Madera
Marinert flankbiff
Filet med saus etter eget valg
......Dessert (1)
Creme Brule
Key Lime Pie
Jordbærshortcake
Ferskenskobbler
Sjokolade-dekadens
Livet ved kysten
1 744 kr NOK per gjest
Forretter (2)
Calamari Fritti,
Krabbekaker,
Blåskjell Posillipo,
Blekksprut-ceviche,
Krabbe- og hummerbisque
Hummerruller,
Risotto med reker,
… forretter (2) med sideretter å kombinere
Grouper Pugliese,
Honning-ingefær-snapper,
Sjøabbor med potetskorpe,
Tempura hummerhaler,
Mahi Mahi med krabbe-bearnaise,
Smørkokt snapper,
......Dessert (1)
Creme Brule,
Jordbærgelato,
Key Lime Cheesecake,
sjokolademousse,
Crepes med bær og krem
En dag med avslapning
3 985 kr NOK per gruppe
Nyt noen appetittvekkende småbiter og smoothies av kokken Antwan Coleman og ubegrenset mimosa for opptil 10 gjester
Du kan sende en melding til Antwan for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
28 års erfaring med matlaging
Jeg har over 29 års erfaring
Har vunnet priser
Jeg ble omtalt på Good Morning New Orleans og Food Network
Lærte hjemme og på jobben
Jeg begynte å lage mat da jeg var 3 år gammel, og fikk verdifull praktisk opplæring på restauranter.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Tampa. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 096 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?