Kystfusion av kokken Antwan Coleman

Jeg blander kreativitet med sjel for å skape dristige fusjonsretter som forteller en historie.
Automatisk oversatt
Kokk i Tampa
Arrangeres der du bor

Brunsj ved kysten

1 096 kr NOK per gjest
Velg opptil fem (minimum ti) Fylt fransk toast, Blåbær- eller rød fløyelsvafler, Stekte kinn av havabbor, Trøffel-Mac & Cheese, Prisbelønt reke og grits, Krepsquiche, Vannmelon og mangosorbet, Sverdspyd, Pølse og bacon (kalkun tilgjengelig), Kjeks og saus, Jerk chicken-sliders, Cubanske eggesnurr, Pulled Mojo svineskulder, Klebrige jordbærboller, Minibagels (røkt laks, kremost og syltetøy) Inkluderer appelsinjuice, kaffe og mimosaer

Fusion langs kysten

1 196 kr NOK per gjest
Forretter (2) Japansk marinert svinemage Arancini med biff Pastapesto Reke innpakket i bacon med mangosalsa Tostones Sliders med svinekjøtt, ost, chili og braiserte løk Jordbær- og ruccolasalat … Hovedretter (2) sideretter å kombinere Reke Scampi Sverdfisk Marechiaro Svineossobuco Jack Daniels-glassert ribbe Kylling Oscar Kylling Madera Marinert flankbiff Filet med saus etter eget valg ......Dessert (1) Creme Brule Key Lime Pie Jordbærshortcake Ferskenskobbler Sjokolade-dekadens

Livet ved kysten

1 744 kr NOK per gjest
Forretter (2) Calamari Fritti, Krabbekaker, Blåskjell Posillipo, Blekksprut-ceviche, Krabbe- og hummerbisque Hummerruller, Risotto med reker, … forretter (2) med sideretter å kombinere Grouper Pugliese, Honning-ingefær-snapper, Sjøabbor med potetskorpe, Tempura hummerhaler, Mahi Mahi med krabbe-bearnaise, Smørkokt snapper, ......Dessert (1) Creme Brule, Jordbærgelato, Key Lime Cheesecake, sjokolademousse, Crepes med bær og krem

En dag med avslapning

3 985 kr NOK per gruppe
Nyt noen appetittvekkende småbiter og smoothies av kokken Antwan Coleman og ubegrenset mimosa for opptil 10 gjester
Du kan sende en melding til Antwan for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
28 års erfaring med matlaging
Jeg har over 29 års erfaring
Har vunnet priser
Jeg ble omtalt på Good Morning New Orleans og Food Network
Lærte hjemme og på jobben
Jeg begynte å lage mat da jeg var 3 år gammel, og fikk verdifull praktisk opplæring på restauranter.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Tampa. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 096 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Kystfusion av kokken Antwan Coleman

Jeg blander kreativitet med sjel for å skape dristige fusjonsretter som forteller en historie.
Automatisk oversatt
Kokk i Tampa
Arrangeres der du bor
Fra 1 096 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Brunsj ved kysten

1 096 kr NOK per gjest
Velg opptil fem (minimum ti) Fylt fransk toast, Blåbær- eller rød fløyelsvafler, Stekte kinn av havabbor, Trøffel-Mac & Cheese, Prisbelønt reke og grits, Krepsquiche, Vannmelon og mangosorbet, Sverdspyd, Pølse og bacon (kalkun tilgjengelig), Kjeks og saus, Jerk chicken-sliders, Cubanske eggesnurr, Pulled Mojo svineskulder, Klebrige jordbærboller, Minibagels (røkt laks, kremost og syltetøy) Inkluderer appelsinjuice, kaffe og mimosaer

Fusion langs kysten

1 196 kr NOK per gjest
Forretter (2) Japansk marinert svinemage Arancini med biff Pastapesto Reke innpakket i bacon med mangosalsa Tostones Sliders med svinekjøtt, ost, chili og braiserte løk Jordbær- og ruccolasalat … Hovedretter (2) sideretter å kombinere Reke Scampi Sverdfisk Marechiaro Svineossobuco Jack Daniels-glassert ribbe Kylling Oscar Kylling Madera Marinert flankbiff Filet med saus etter eget valg ......Dessert (1) Creme Brule Key Lime Pie Jordbærshortcake Ferskenskobbler Sjokolade-dekadens

Livet ved kysten

1 744 kr NOK per gjest
Forretter (2) Calamari Fritti, Krabbekaker, Blåskjell Posillipo, Blekksprut-ceviche, Krabbe- og hummerbisque Hummerruller, Risotto med reker, … forretter (2) med sideretter å kombinere Grouper Pugliese, Honning-ingefær-snapper, Sjøabbor med potetskorpe, Tempura hummerhaler, Mahi Mahi med krabbe-bearnaise, Smørkokt snapper, ......Dessert (1) Creme Brule, Jordbærgelato, Key Lime Cheesecake, sjokolademousse, Crepes med bær og krem

En dag med avslapning

3 985 kr NOK per gruppe
Nyt noen appetittvekkende småbiter og smoothies av kokken Antwan Coleman og ubegrenset mimosa for opptil 10 gjester
Du kan sende en melding til Antwan for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
28 års erfaring med matlaging
Jeg har over 29 års erfaring
Har vunnet priser
Jeg ble omtalt på Good Morning New Orleans og Food Network
Lærte hjemme og på jobben
Jeg begynte å lage mat da jeg var 3 år gammel, og fikk verdifull praktisk opplæring på restauranter.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Tampa. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?