Deilige kreative kanapéer av David
Jeg har laget mat til kongelige og høytstående, og jeg har med meg eksepsjonell mat til alle arrangementer.
Automatisk oversatt
Kokk i Kensington and Chelsea
Arrangeres der du bor
Bronse sofaer
335 kr NOK
Nyt et deilig utvalg av cocktailpølser med honning og sesamfrø, butternut og feta med basilikum, og grønnsakscrostini med parmesan.
Sølvkanapéer
442 kr NOK
Be gjester på middag og gled deg over et utvalg av spyd med biff og rød paprika, thailandske fiskekaker med søt chili og gresk lammekofta med mynte- og yoghurtdipp.
Førsteklasses kanapéer
523 kr NOK
Tilbudet inkluderer en meny med røkt laks med crème fraîche og kaviar, spinat og omelettruller med stekte grønnsaker, og blodig roastbiff med pepperrot og yorkshirepølse.
Eksklusive sofaer
589 kr NOK
Nyt dette utvalget av biffspyd, trøffelgeitost med basilikum og squash (zucchini), røkt torsk med hollandaisesaus og langsomt stekt honningsalmon med crème fraîche.
Du kan sende en melding til David for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
30 års erfaring
Hvis det kan tilberedes, kan jeg tilberede det – og gjøre det uforglemmelig.
Kobler til
Det handler om mer enn matlaging, det handler om å få kontakt, og jeg har møtt utrolige mennesker.
Thanet
Jeg lærte og finpusset ferdighetene mine på Thanet Technical College i Broadstairs.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Kensington and Chelsea, Chelmsford, Bromley og Ilford. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
David er vertskap som virksomhet
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?