Globalt inspirerte røtter fra Midtvesten av kokken Erin Edds
Jeg elsker å lage den beste versjonen av favorittretten din! Jeg lærer og skaper stadig.
Automatisk oversatt
Kokk i Indianapolis
Arrangeres der du bor
Mat laget av kokk til enhver anledning
547 kr NOK 547 kr NOK per gjest
4 369 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt brunsj, lunsj, middag, buffetbord, charcuteribrett, forretter eller måltider som kan varmes opp og spises, levert til et hvilket som helst sted i engangsemballasje (ingen bemanning på stedet eller opprydding).
Matopplevelse med kokk
1 639 kr NOK 1 639 kr NOK per gjest
6 554 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt et unikt, individuelt måltid med flere retter og sesongens ingredienser. Ingen fester er like.
Seksretters meny i verdensklasse
2 731 kr NOK 2 731 kr NOK per gjest
10 923 kr NOK er minstepris for å bestille
Dette sesonginspirerte måltidet med flere retter inkluderer et happy hour-bord og seks nøye utformede retter med vin, øl eller cocktailparinger.
Du kan sende en melding til Erin for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
20 års erfaring
Jeg har laget prisbelønte smaker i 20 år.
Pris for innovativ kreativitet
One 2 Watch in Local Food - Indy Star
2016 Beverage Industry Mag - Innovator of the Year
Bachelorgrad i kunst
Jeg har klassisk opplæring, fantastiske mentorer, god intuisjon og en motivasjon du ikke kan lære bort.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Indianapolis, Carmel, Westfield og Noblesville. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
547 kr NOK Fra 547 kr NOK per gjest
4 369 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




