Sicilias smaker med kokken Fabio Simone

Oppdag det ekte Sicilia gjennom en raffinert og engasjerende kulinarisk opplevelse
Automatisk oversatt
Kokk i Catania
Arrangeres der du bor

Essensen av den sicilianske hagen

880 kr NOK 
3 517 kr NOK er minstepris for å bestille
Autentiske smaker av friske grønnsaker og urter fra øyas hage STARTER Giarratana rødløk tilberedt sous vide, fylt med geitost og basilikum, serveres med jordbærvinaigrette FØRSTE KURS Carnaroli-risotto med gresskar og Etna-porcini-sopp, buffalo blåskimmelostsaus HOVEDRETT Stekt linsekrokett med safransaus og sprø villgrønt DESSERT Mørdeig med Chantilly-krem og Etna jordbær

Etna: jord, ild og kjøtt

938 kr NOK 
3 517 kr NOK er minstepris for å bestille
En reise fra det sicilianske hjertet, for en varm og dyp opplevelse. En historie om smak og øyidentitet STARTER Cacio Cavallo ostecrespella med siciliansk scottona tartar, Etna Porcini sopp, kapers og hvitløksspirer FØRSTE KURS. Fersk paccheri-pasta alla Norma med tomat saus, stekt aubergine og bakt saltet ricottaost HOVEDRETT Spatgris fra Nebrodi-fjellene med Marsala-vinsaus og urter poteter DESSERT Smaking av sicilianske bakverk

Sicilia, der øya møter havet

1 056 kr NOK 
3 517 kr NOK er minstepris for å bestille
Smak på havet, opplev Sicilia, kjenn Middelhavet STARTER Lokal rødfintetun tartar, sitrussalat med grapefrukt, appelsiner og sitroner, avokadomousse, yoghurtsaus og persilleklorofyll FØRSTE KURS Hjemmelagde pastaknopper fylt med ricotta og kandisert sitron, lokal gurnard-fiskesaus og ristet hvitløksbrødsmuler HOVEDRETT Dagens fangst bakt en papillote med citrus panzanella salat DESSERT Siciliansk sitronmousse med brent sitronpulver

Matlagingskurs i fersk pasta

1 173 kr NOK 
2 931 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdag kunsten å lage fersk pasta for hånd i et engasjerende og autentisk kurs. Med kokken Fabio Simone som veileder lærer du å jobbe med mel og egg for å lage perfekt deig, forme ulike tradisjonelle pastatyper og tilberede klassiske italienske retter. En praktisk og sensorisk opplevelse som blander tradisjon og kreativitet, og bringer autentiske og gamle smaker til bordet ditt. Perfekt for deg som ønsker å utdype kunnskapen om italiensk kulinarisk kultur og nyte en velsmakende, morsom reise

Smakens kunst

1 290 kr NOK 
3 517 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmet 5 retter, en opplevelse av tradisjon og innovasjon AMUSE BOUCHE Sensorisk opplevelse med flytende pizza Kremet ristet brød, San Marzano-tomatsaus, buffalo stracciatella-ost STARTER Roastbiff i italiensk stil med tunfiskmajonesaus, kapers, og escarole FØRSTE KURS Hjemmelaget Bologna-lasagne, modnet parmesan ost og safransaus HOVEDRETT Mørbrad glasert med honning og svart pepper, med kaffe glaserte babygulrøtter og villgrønt DESSERT Zabaione og tiramisu
Du kan sende en melding til Fabio for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
16 års erfaring
Jeg finjusterte mine kulinariske teknikker på Michelin-stjernekjøkkener i Nice og Monte Carlo.
Arbeidserfaring på The Shard
Jeg jobbet på en kjent restaurant i The Shard, London, og finpusset ferdighetene mine på kjøkkenet.
Tekniker for gjestfrihetstjenester
Jeg har fått et diplom som tekniker i gjestfrihetstjenester.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Catania, Siracusa og Taormina. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 4 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Fabio er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 173 kr NOK 
2 931 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Sicilias smaker med kokken Fabio Simone

Oppdag det ekte Sicilia gjennom en raffinert og engasjerende kulinarisk opplevelse
Automatisk oversatt
Kokk i Catania
Arrangeres der du bor
1 173 kr NOK 
2 931 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Essensen av den sicilianske hagen

880 kr NOK 
3 517 kr NOK er minstepris for å bestille
Autentiske smaker av friske grønnsaker og urter fra øyas hage STARTER Giarratana rødløk tilberedt sous vide, fylt med geitost og basilikum, serveres med jordbærvinaigrette FØRSTE KURS Carnaroli-risotto med gresskar og Etna-porcini-sopp, buffalo blåskimmelostsaus HOVEDRETT Stekt linsekrokett med safransaus og sprø villgrønt DESSERT Mørdeig med Chantilly-krem og Etna jordbær

Etna: jord, ild og kjøtt

938 kr NOK 
3 517 kr NOK er minstepris for å bestille
En reise fra det sicilianske hjertet, for en varm og dyp opplevelse. En historie om smak og øyidentitet STARTER Cacio Cavallo ostecrespella med siciliansk scottona tartar, Etna Porcini sopp, kapers og hvitløksspirer FØRSTE KURS. Fersk paccheri-pasta alla Norma med tomat saus, stekt aubergine og bakt saltet ricottaost HOVEDRETT Spatgris fra Nebrodi-fjellene med Marsala-vinsaus og urter poteter DESSERT Smaking av sicilianske bakverk

Sicilia, der øya møter havet

1 056 kr NOK 
3 517 kr NOK er minstepris for å bestille
Smak på havet, opplev Sicilia, kjenn Middelhavet STARTER Lokal rødfintetun tartar, sitrussalat med grapefrukt, appelsiner og sitroner, avokadomousse, yoghurtsaus og persilleklorofyll FØRSTE KURS Hjemmelagde pastaknopper fylt med ricotta og kandisert sitron, lokal gurnard-fiskesaus og ristet hvitløksbrødsmuler HOVEDRETT Dagens fangst bakt en papillote med citrus panzanella salat DESSERT Siciliansk sitronmousse med brent sitronpulver

Matlagingskurs i fersk pasta

1 173 kr NOK 
2 931 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdag kunsten å lage fersk pasta for hånd i et engasjerende og autentisk kurs. Med kokken Fabio Simone som veileder lærer du å jobbe med mel og egg for å lage perfekt deig, forme ulike tradisjonelle pastatyper og tilberede klassiske italienske retter. En praktisk og sensorisk opplevelse som blander tradisjon og kreativitet, og bringer autentiske og gamle smaker til bordet ditt. Perfekt for deg som ønsker å utdype kunnskapen om italiensk kulinarisk kultur og nyte en velsmakende, morsom reise

Smakens kunst

1 290 kr NOK 
3 517 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmet 5 retter, en opplevelse av tradisjon og innovasjon AMUSE BOUCHE Sensorisk opplevelse med flytende pizza Kremet ristet brød, San Marzano-tomatsaus, buffalo stracciatella-ost STARTER Roastbiff i italiensk stil med tunfiskmajonesaus, kapers, og escarole FØRSTE KURS Hjemmelaget Bologna-lasagne, modnet parmesan ost og safransaus HOVEDRETT Mørbrad glasert med honning og svart pepper, med kaffe glaserte babygulrøtter og villgrønt DESSERT Zabaione og tiramisu
Du kan sende en melding til Fabio for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
16 års erfaring
Jeg finjusterte mine kulinariske teknikker på Michelin-stjernekjøkkener i Nice og Monte Carlo.
Arbeidserfaring på The Shard
Jeg jobbet på en kjent restaurant i The Shard, London, og finpusset ferdighetene mine på kjøkkenet.
Tekniker for gjestfrihetstjenester
Jeg har fått et diplom som tekniker i gjestfrihetstjenester.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Catania, Siracusa og Taormina. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 4 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Fabio er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?