Gourmetbord med fingermat med TURRAS

Jeg lager utsøkte, håndlagde pålegg til spesielle anledninger og feiringer.
Automatisk oversatt
Kokk i Kissimmee
Arrangeres der du bor

Oste- og charcuteripålegg

180 kr NOK per gjest
Et tilpasset bord med ost og kjøttpålegg, fersk frukt, rå honning, kjeks, bakverk, syltetøy, nøtter, tilpasset for feiringen din.

Smørepålegg pluss to forretter

220 kr NOK per gjest
Med en håndverksmessig ost og charcuterie-pålegg, supplert med to kokkinspirerte forrettervalg. Nyt et utvalg av sesongens frisk frukt, rå honning og kjeks. Hver detalj er tilpasset for å gjenspeile din unike stil og anledning.

Smørepålegg pluss tre forretter

249 kr NOK per gjest
Med en håndverksmessig ost og charcuteri pålegg, supplert med tre kokkinspirerte forrettervalg. Nyt et utvalg av sesongens frisk frukt, rå honning og kjeks. Hver detalj er tilpasset for å gjenspeile din unike stil og anledning.
Du kan sende en melding til Maria Soledad for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
13 års erfaring
Jeg er en dyktig kokk og eier av Turras, en bedrift som lager pålegg og charcuteri.
Høydepunkt i karrieren
Jeg ledet premiumklubber og var sjefskokk for den eksklusive Icon-suiten.
Utdanning og kurs
Jeg har en grad i kokkekunst.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Kissimmee, Winter Park, Edgewood og Orlando. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: Orlando, Florida, 32822, USA

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 180 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Gourmetbord med fingermat med TURRAS

Jeg lager utsøkte, håndlagde pålegg til spesielle anledninger og feiringer.
Automatisk oversatt
Kokk i Kissimmee
Arrangeres der du bor
Fra 180 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Oste- og charcuteripålegg

180 kr NOK per gjest
Et tilpasset bord med ost og kjøttpålegg, fersk frukt, rå honning, kjeks, bakverk, syltetøy, nøtter, tilpasset for feiringen din.

Smørepålegg pluss to forretter

220 kr NOK per gjest
Med en håndverksmessig ost og charcuterie-pålegg, supplert med to kokkinspirerte forrettervalg. Nyt et utvalg av sesongens frisk frukt, rå honning og kjeks. Hver detalj er tilpasset for å gjenspeile din unike stil og anledning.

Smørepålegg pluss tre forretter

249 kr NOK per gjest
Med en håndverksmessig ost og charcuteri pålegg, supplert med tre kokkinspirerte forrettervalg. Nyt et utvalg av sesongens frisk frukt, rå honning og kjeks. Hver detalj er tilpasset for å gjenspeile din unike stil og anledning.
Du kan sende en melding til Maria Soledad for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
13 års erfaring
Jeg er en dyktig kokk og eier av Turras, en bedrift som lager pålegg og charcuteri.
Høydepunkt i karrieren
Jeg ledet premiumklubber og var sjefskokk for den eksklusive Icon-suiten.
Utdanning og kurs
Jeg har en grad i kokkekunst.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Kissimmee, Winter Park, Edgewood og Orlando. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: Orlando, Florida, 32822, USA

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?