Moderne Texas-brann av kokken Van Dorn
Utdannet ved Leiths School of Food and Wine, Executive Chef for Hill Country Catering.
Automatisk oversatt
Kokk i Fredericksburg
Arrangeres der du bor
Sesongbasert buffetbord
997 kr NOK per gjest
Denne sesongbaserte festen har kunstnerisk arrangert ost, kjøttpålegg, frisk frukt og hjemmelagde tilbehør.
Avslappede publikumsfavoritter
997 kr NOK per gjest
Dette roterende utvalget av hovedretter, sideretter og tilbehør er designet for uformelle sammenkomster eller kontorlunsjer.
Sesongbasert middag i familiestil
1 396 kr NOK per gjest
Omhyggelig tilberedte retter serveres i midten av bordet for en avslappet, eksklusiv atmosfære.
3–4-retters middag
1 994 kr NOK per gjest
Denne 3–4 retters middagen inkluderer vakkert presenterte sesongbaserte retter laget av kokken.
Smaksmeny med syv retter
2 990 kr NOK per gjest
Denne intime syvretters smaksmenyen tilbyr sesongbaserte, uttrykksfulle retter som viser moderne Texas-smak.
Du kan sende en melding til Shannon for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
10 års erfaring
Jeg har laget mat på respekterte kjøkken i Austin og ledet arrangementer før jeg tilbød private middager.
Høydepunkt i karrieren
Jeg er den første texaneren som har tatt eksamen ved Leiths School of Food and Wine i London.
Utdanning og kurs
Jeg har utdannet meg på Leiths School of Food and Wine og har sommelierbevis på nivå 1.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Fredericksburg. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
San Marcos, Texas, 78666, USA
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 396 kr NOK per gjest
14 952 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?