Middelhavsmat med Didem

Nyt middelhavsretter og bruncher laget av kokken med ferske, sesongbaserte ingredienser
Automatisk oversatt
Kokk i Somerville
Arrangeres der du bor

Middelhavsbrunsj

1 253 kr NOK 1 253 kr NOK per gjest
10 021 kr NOK er minstepris for å bestille
En brunsj tilberedt av en kokk med lokale råvarer og middelhavssmaker, servert i ro og mak på stedet du leier.

Middelhavsmat

1 961 kr NOK 1 961 kr NOK per gjest
15 685 kr NOK er minstepris for å bestille
Et middelhavsmåltid med fire retter, inkludert forretter, sesongbasert forrett, smakfull hovedrett og balansert dessert, laget med ferske, lokale ingredienser.

Elegant middelhavsmat

2 724 kr NOK 2 724 kr NOK per gjest
21 785 kr NOK er minstepris for å bestille
En elegant middag med flere retter laget med ferske, sesongbaserte ingredienser, som gir en fin matopplevelse.
Du kan sende en melding til Didem for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
22 års erfaring
Jeg fokuserer på middelhavs- og middeløstlig mat med sesongbaserte kvalitetsingredienser.
Høydepunkt i karrieren
Jeg ble omtalt i The Immigrant Cookbook sammen med José Andrés og Ana Sortun.
Utdanning og kurs
Jeg har en kokkegrad fra Cambridge med en blanding av kulinarisk og forretningsmessig opplæring.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Somerville, Cambridge, Boston og Brookline. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 253 kr NOK Fra 1 253 kr NOK per gjest
10 021 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Middelhavsmat med Didem

Nyt middelhavsretter og bruncher laget av kokken med ferske, sesongbaserte ingredienser
Automatisk oversatt
Kokk i Somerville
Arrangeres der du bor
1 253 kr NOK Fra 1 253 kr NOK per gjest
10 021 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Middelhavsbrunsj

1 253 kr NOK 1 253 kr NOK per gjest
10 021 kr NOK er minstepris for å bestille
En brunsj tilberedt av en kokk med lokale råvarer og middelhavssmaker, servert i ro og mak på stedet du leier.

Middelhavsmat

1 961 kr NOK 1 961 kr NOK per gjest
15 685 kr NOK er minstepris for å bestille
Et middelhavsmåltid med fire retter, inkludert forretter, sesongbasert forrett, smakfull hovedrett og balansert dessert, laget med ferske, lokale ingredienser.

Elegant middelhavsmat

2 724 kr NOK 2 724 kr NOK per gjest
21 785 kr NOK er minstepris for å bestille
En elegant middag med flere retter laget med ferske, sesongbaserte ingredienser, som gir en fin matopplevelse.
Du kan sende en melding til Didem for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
22 års erfaring
Jeg fokuserer på middelhavs- og middeløstlig mat med sesongbaserte kvalitetsingredienser.
Høydepunkt i karrieren
Jeg ble omtalt i The Immigrant Cookbook sammen med José Andrés og Ana Sortun.
Utdanning og kurs
Jeg har en kokkegrad fra Cambridge med en blanding av kulinarisk og forretningsmessig opplæring.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Somerville, Cambridge, Boston og Brookline. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?