Ilarias romerske kjøkken

Smaking av tradisjonelle romerske retter og vinkombinasjoner.
Automatisk oversatt
Kokk i Roma
Arrangeres der du bor

Tradisjonell romersk middag

693 kr NOK 693 kr NOK per gjest
2 759 kr NOK er minstepris for å bestille
En sti av autentiske smaker som starter med en forrett bestående av artisjokk for å bedømme eller stekt gresskarblomst med mozzarella og ansjos (avhengig av årstiden) ledsaget av perler, pastagrønnsaker og blandet bruschette. Deretter to tradisjonelle romerske bakverk, tilberedt i henhold til de originale oppskriftene – for eksempel carbonara, amatriciana eller cacio e pepe. Til slutt, en tidløs klassisk dessert: hjemmelaget tiramisu.

Leksjoner i fersk pasta

693 kr NOK 693 kr NOK per gjest
2 759 kr NOK er minstepris for å bestille
En autentisk opplevelse dedikert til smakene i den romerske tradisjonen. Aktiviteten starter med en velkomstaperitif, ledsaget av lokal DOP-vin. Under opplevelsen tilberedes og smakes tre typer fersk pasta, hver med en tradisjonell saus: Fettuccine med ost og pepper Ravioli med fersk tomatsaus Norma saus øredobber Den avsluttes søtt med tilberedning og smaking av hjemmelaget tiramisu.

Romersk gatematmiddag

693 kr NOK 693 kr NOK per gjest
2 759 kr NOK er minstepris for å bestille
Rik og deilig middag: sprø, stekte gresskarblomster med mozzarella og ansjos, pizza med mortadella straccialtella og pistasj, panzanella med ferske tomater, gourmet-husbandzzo med burrata og ansjos og, for å avslutte med noe søtt, den klassiske husbandzzo med fløte. Alt ledsaget av lokal DOP-vin

Sjømatmiddag

1 163 kr NOK 1 163 kr NOK per gjest
4 638 kr NOK er minstepris for å bestille
En gastronomisk sjørute som skal defineres basert på sesong og fangst, som inkluderer tre forretter, en pasta og en hovedrett, etterfulgt av desserter fra huset. Menyeksempel: Forretter – rød tunfisktartar, sprø blekksprut på krem av poteter, bruschetta med rekepanzanella. Først – trofeer med abbor, sitron og pistasj. Andre – dagens fangst med ferske og middelhavsingredienser. Lokal DOP-vin er inkludert.

Romersk middag og vinparing

1 398 kr NOK 1 398 kr NOK per gjest
5 577 kr NOK er minstepris for å bestille
– Caprese med bøffelmozzarella, modne tomater og frisk basilikum, forsterket av Falanghina del Sannio, frisk og velduftende. – Carbonara-spagetti, kremet og velsmakende takket være den sprø puten, egg og romersk pecorino, ledsaget av en elegant Verdicchio dei Castelli di Jesi. -Saltimbocca alla Romana, møre kalvemedaljonger med prosciutto og salvie, i harmoni med en intens Chianti Classico. – Tradisjonell aramisù, som kan nytes med Vin Santo del Chianti.
Du kan sende en melding til Ilaria for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Kjøkkensjef i familierestauranter og cateringfirmaer i Roma.
Høydepunkt i karrieren
Jeg organiserte åpningen og andre arrangementer for Spazio Giallo i Roma.
Utdanning og kurs
Kjøkkenopplæring ved Italian Chef Academy.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Roma. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: 00165, Roma, Lazio, Italia

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Ilaria er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
693 kr NOK Fra 693 kr NOK per gjest
2 759 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Ilarias romerske kjøkken

Smaking av tradisjonelle romerske retter og vinkombinasjoner.
Automatisk oversatt
Kokk i Roma
Arrangeres der du bor
693 kr NOK Fra 693 kr NOK per gjest
2 759 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Tradisjonell romersk middag

693 kr NOK 693 kr NOK per gjest
2 759 kr NOK er minstepris for å bestille
En sti av autentiske smaker som starter med en forrett bestående av artisjokk for å bedømme eller stekt gresskarblomst med mozzarella og ansjos (avhengig av årstiden) ledsaget av perler, pastagrønnsaker og blandet bruschette. Deretter to tradisjonelle romerske bakverk, tilberedt i henhold til de originale oppskriftene – for eksempel carbonara, amatriciana eller cacio e pepe. Til slutt, en tidløs klassisk dessert: hjemmelaget tiramisu.

Leksjoner i fersk pasta

693 kr NOK 693 kr NOK per gjest
2 759 kr NOK er minstepris for å bestille
En autentisk opplevelse dedikert til smakene i den romerske tradisjonen. Aktiviteten starter med en velkomstaperitif, ledsaget av lokal DOP-vin. Under opplevelsen tilberedes og smakes tre typer fersk pasta, hver med en tradisjonell saus: Fettuccine med ost og pepper Ravioli med fersk tomatsaus Norma saus øredobber Den avsluttes søtt med tilberedning og smaking av hjemmelaget tiramisu.

Romersk gatematmiddag

693 kr NOK 693 kr NOK per gjest
2 759 kr NOK er minstepris for å bestille
Rik og deilig middag: sprø, stekte gresskarblomster med mozzarella og ansjos, pizza med mortadella straccialtella og pistasj, panzanella med ferske tomater, gourmet-husbandzzo med burrata og ansjos og, for å avslutte med noe søtt, den klassiske husbandzzo med fløte. Alt ledsaget av lokal DOP-vin

Sjømatmiddag

1 163 kr NOK 1 163 kr NOK per gjest
4 638 kr NOK er minstepris for å bestille
En gastronomisk sjørute som skal defineres basert på sesong og fangst, som inkluderer tre forretter, en pasta og en hovedrett, etterfulgt av desserter fra huset. Menyeksempel: Forretter – rød tunfisktartar, sprø blekksprut på krem av poteter, bruschetta med rekepanzanella. Først – trofeer med abbor, sitron og pistasj. Andre – dagens fangst med ferske og middelhavsingredienser. Lokal DOP-vin er inkludert.

Romersk middag og vinparing

1 398 kr NOK 1 398 kr NOK per gjest
5 577 kr NOK er minstepris for å bestille
– Caprese med bøffelmozzarella, modne tomater og frisk basilikum, forsterket av Falanghina del Sannio, frisk og velduftende. – Carbonara-spagetti, kremet og velsmakende takket være den sprø puten, egg og romersk pecorino, ledsaget av en elegant Verdicchio dei Castelli di Jesi. -Saltimbocca alla Romana, møre kalvemedaljonger med prosciutto og salvie, i harmoni med en intens Chianti Classico. – Tradisjonell aramisù, som kan nytes med Vin Santo del Chianti.
Du kan sende en melding til Ilaria for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Kjøkkensjef i familierestauranter og cateringfirmaer i Roma.
Høydepunkt i karrieren
Jeg organiserte åpningen og andre arrangementer for Spazio Giallo i Roma.
Utdanning og kurs
Kjøkkenopplæring ved Italian Chef Academy.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Roma. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: 00165, Roma, Lazio, Italia

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Ilaria er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?