Tradisjon med fusjon av Israel R

Jeg tilbyr tradisjonell spansk mat med moderne teknikker og global fusjon.
Automatisk oversatt
Kokk i Seville
Arrangeres der du bor

Populær restaurering

651 kr NOK 651 kr NOK per gjest
1 656 kr NOK er minstepris for å bestille
Grunnleggende om lokal populær catering. Tradisjon med produkter av høyeste kvalitet og haute cuisine.

Tradisjonell meny

710 kr NOK 710 kr NOK per gjest
1 775 kr NOK er minstepris for å bestille
Smaking av tradisjonelle utarbeidelser av lokal andalusisk mat. Piriñaca gaditana de tunfisk Ajoblanco de almendra con grava Fritura de marinera del sur Solomillo en salsa demiglace de whisky Tocino de cielo

Tradisjon og fusjon

829 kr NOK 829 kr NOK per gjest
1 775 kr NOK er minstepris for å bestille
Tradisjonelt kjøkken med moderne teknikker fra det nåværende kjøkkenet. Lokal ostesnacks Pescado sous video tilberedt i vakuum / Calamar rebozado en tempura de azafrán (velg) Ris med shiitake og trøffelsopp Costilla sous vide med glaseado stekt potetstivelse og asiatisk saus av sitron og mynte / Secreto ibérico i saus sevillana al whisky (velg) Mangopudding/Shrickhand de mango (velg)

Fusjonsmeny

829 kr NOK 829 kr NOK per gjest
1 775 kr NOK er minstepris for å bestille
Tilpasning av opplevelsen i henhold til deres smak. Eksempel på meny: Geitostrull med blåbærgelé og pistasj, valnøtt og skinke Overraskelsesaperitif i henhold til sesong Fisk (laks og andre alternativer) vakuumkokt i appelsin-, sitron- og limesaus. Blekksprut i olje med paprika på potetkrem med vanilje Secreto ibérico sous vide med gjeter-smuler i ingefær. Mangoshrikhand med pistasjnøtter, kardemomme og safran
Du kan sende en melding til Israel for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Tradisjonell mat fra Andalucia, Kanariøyene og Catalonia, tilberedt med moderne teknikker.
Høydepunkt i karrieren
Kjøkkensjef i restauranter og arrangementer som Mobile World Congress.
Utdanning og kurs
Opplæring på hotellskolen i Cuevas de Nerja.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Sevilla. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Israel er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
651 kr NOK Fra 651 kr NOK per gjest
1 656 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Tradisjon med fusjon av Israel R

Jeg tilbyr tradisjonell spansk mat med moderne teknikker og global fusjon.
Automatisk oversatt
Kokk i Seville
Arrangeres der du bor
651 kr NOK Fra 651 kr NOK per gjest
1 656 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Populær restaurering

651 kr NOK 651 kr NOK per gjest
1 656 kr NOK er minstepris for å bestille
Grunnleggende om lokal populær catering. Tradisjon med produkter av høyeste kvalitet og haute cuisine.

Tradisjonell meny

710 kr NOK 710 kr NOK per gjest
1 775 kr NOK er minstepris for å bestille
Smaking av tradisjonelle utarbeidelser av lokal andalusisk mat. Piriñaca gaditana de tunfisk Ajoblanco de almendra con grava Fritura de marinera del sur Solomillo en salsa demiglace de whisky Tocino de cielo

Tradisjon og fusjon

829 kr NOK 829 kr NOK per gjest
1 775 kr NOK er minstepris for å bestille
Tradisjonelt kjøkken med moderne teknikker fra det nåværende kjøkkenet. Lokal ostesnacks Pescado sous video tilberedt i vakuum / Calamar rebozado en tempura de azafrán (velg) Ris med shiitake og trøffelsopp Costilla sous vide med glaseado stekt potetstivelse og asiatisk saus av sitron og mynte / Secreto ibérico i saus sevillana al whisky (velg) Mangopudding/Shrickhand de mango (velg)

Fusjonsmeny

829 kr NOK 829 kr NOK per gjest
1 775 kr NOK er minstepris for å bestille
Tilpasning av opplevelsen i henhold til deres smak. Eksempel på meny: Geitostrull med blåbærgelé og pistasj, valnøtt og skinke Overraskelsesaperitif i henhold til sesong Fisk (laks og andre alternativer) vakuumkokt i appelsin-, sitron- og limesaus. Blekksprut i olje med paprika på potetkrem med vanilje Secreto ibérico sous vide med gjeter-smuler i ingefær. Mangoshrikhand med pistasjnøtter, kardemomme og safran
Du kan sende en melding til Israel for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Tradisjonell mat fra Andalucia, Kanariøyene og Catalonia, tilberedt med moderne teknikker.
Høydepunkt i karrieren
Kjøkkensjef i restauranter og arrangementer som Mobile World Congress.
Utdanning og kurs
Opplæring på hotellskolen i Cuevas de Nerja.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Sevilla. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Israel er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?