Sør-amerikansk fusjonsmat av Ricardo

Som en brasilianer oppvokst med hjemmelagde italienske retter, blander kjøkkenet mitt begge påvirkningene.
Automatisk oversatt
Kokk i Culver City
Arrangeres der du bor

Sør-amerikansk feiring

1 836 kr NOK per gjest
Unn deg en 4-retters meny som fremhever de dristige, mangfoldige kulinariske tradisjonene i Sør-Amerika – med California-flair. Forretter inkluderer chile-relleno og palta reina (saftig kyllingsalat skåret på avokadohalvdeler). Første rett kan være ceviche og anticuchos (spyd med grillet biff eller kylling). Til hovedretter kan du forvente retter som kylling eller biff milanesa, og salsa verde kylling. Dulce de leche og brigadeiro er eksempler på desserter.

Sesongfest i California

1 985 kr NOK per gjest
Nyt en fireretters meny inspirert av Californias overflod av friske grønnsaker og frukt. Prøv forretter og forretter fra gården til bordet, inkludert ristede druer og brie på crostini, og avkjølt søt maissuppe med koriander og lime. Hovedrettene inkluderer pannebrent steinfisk med ristede sesonggrønnsaker, og rosmarinristet tri-tip med rødvinsjus. Rustikk ferskenpai med vaniljebønne-iskrem, og honning-lavendel panna cotta med ferske bær er eksempler på dessertvalg.

Elegant gourmetmiddag

2 481 kr NOK per gjest
Dette måltidet med fire retter blander rustikk sjarm med gourmetelegans, og feirer sesongens ingredienser og dristige, balanserte smaker. Til forretter og første retter kan du forvente retter som svidde kamskjell med champagnebeurre blanc og håndlaget safranpappardelle med andragout. Hovedrettene kan omfatte biff av biff med bourbon demi-glace og røkt gouda mos, og miso-glassert wagyu med svart hvitløkspuré og forkullede babygrønnsaker. Måltidet avsluttes med et utvalg av dekadente desserter.
Du kan sende en melding til Ricardo for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
14 års erfaring
Jeg har blant annet eid en kaffebar hvor jeg laget mat med grønnsaker fra hagen.
Viktige kunder
Jeg har laget mat til filmprodusenter, fotballspillere og milliardærinvestorer.
Utdannet fra kulinarisk skole
Jeg har en grad i gastronomi fra University of Vale do Itajaí i Brasil.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Gjennomsnittlig vurdering vises etter 3 anmeldelser.
0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Los Angeles, Marina del Rey og West Hollywood. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 836 kr NOK per gjest
3 672 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Sør-amerikansk fusjonsmat av Ricardo

Som en brasilianer oppvokst med hjemmelagde italienske retter, blander kjøkkenet mitt begge påvirkningene.
Automatisk oversatt
Kokk i Culver City
Arrangeres der du bor
Fra 1 836 kr NOK per gjest
3 672 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Sør-amerikansk feiring

1 836 kr NOK per gjest
Unn deg en 4-retters meny som fremhever de dristige, mangfoldige kulinariske tradisjonene i Sør-Amerika – med California-flair. Forretter inkluderer chile-relleno og palta reina (saftig kyllingsalat skåret på avokadohalvdeler). Første rett kan være ceviche og anticuchos (spyd med grillet biff eller kylling). Til hovedretter kan du forvente retter som kylling eller biff milanesa, og salsa verde kylling. Dulce de leche og brigadeiro er eksempler på desserter.

Sesongfest i California

1 985 kr NOK per gjest
Nyt en fireretters meny inspirert av Californias overflod av friske grønnsaker og frukt. Prøv forretter og forretter fra gården til bordet, inkludert ristede druer og brie på crostini, og avkjølt søt maissuppe med koriander og lime. Hovedrettene inkluderer pannebrent steinfisk med ristede sesonggrønnsaker, og rosmarinristet tri-tip med rødvinsjus. Rustikk ferskenpai med vaniljebønne-iskrem, og honning-lavendel panna cotta med ferske bær er eksempler på dessertvalg.

Elegant gourmetmiddag

2 481 kr NOK per gjest
Dette måltidet med fire retter blander rustikk sjarm med gourmetelegans, og feirer sesongens ingredienser og dristige, balanserte smaker. Til forretter og første retter kan du forvente retter som svidde kamskjell med champagnebeurre blanc og håndlaget safranpappardelle med andragout. Hovedrettene kan omfatte biff av biff med bourbon demi-glace og røkt gouda mos, og miso-glassert wagyu med svart hvitløkspuré og forkullede babygrønnsaker. Måltidet avsluttes med et utvalg av dekadente desserter.
Du kan sende en melding til Ricardo for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
14 års erfaring
Jeg har blant annet eid en kaffebar hvor jeg laget mat med grønnsaker fra hagen.
Viktige kunder
Jeg har laget mat til filmprodusenter, fotballspillere og milliardærinvestorer.
Utdannet fra kulinarisk skole
Jeg har en grad i gastronomi fra University of Vale do Itajaí i Brasil.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Gjennomsnittlig vurdering vises etter 3 anmeldelser.
0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Los Angeles, Marina del Rey og West Hollywood. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?