Eksepsjonell middag med Claudia
Jeg tilbyr en velsmakende og nøye tilberedt mat, basert på mine reiser og mine erfaringer.
Automatisk oversatt
Kokk i Paris
Arrangeres der du bor
Aperitif
260 kr NOK 260 kr NOK per gjest
2 947 kr NOK er minstepris for å bestille
I dette forslaget finner du: vegetarisk bolle eller ikke, grønnsaks- og geitostkake, mozzarellaspyd, ørret/avokado wrap, parmesan/grønnsaks krem shortbread. Alt er hjemmelaget: boller, terter, wraps, shortbread osv. Ingrediensene kan endres i henhold til din smak. Levering tilgjengelig.
Ekspress
260 kr NOK 260 kr NOK per gjest
2 947 kr NOK er minstepris for å bestille
Flott for lunsjer eller middager å ta med på farten!
DITT VALG
En flott sandwich med brød, rå og ristede grønnsaker, med et utvalg av: frittgående kyllingbryst, roastbiff, ristet søtpotet, salat, sauser og krydderier avhengig av årstiden
Eller
En superbolle med en base etter eget valg: basmatiris, quinoa eller belgfrukter, grønnsaker, protein etter eget valg: kyllingbryst, kjøttboller av storfekjøtt, roastbiff, svinekjøtt, sauser og krydderier avhengig av årstiden. Fruktsalat eller ost.
Aperitif pluss
496 kr NOK 496 kr NOK per gjest
5 305 kr NOK er minstepris for å bestille
I dette forslaget får du syv salte og tre søte varer. Du finner: to boller, søt og sur kylling-spyd, mozzarella/grønnsak-spyd, sesongsalat og frø, spinat/geitost-terte, coleslaw. Søte varer: Fersk fruktsalat, Pavlova og valnøttbrownie. Ingrediensene kan endres i henhold til smaken din. Levering. Valgfrie viner. Alt er hjemmelaget.
Express plus
531 kr NOK 531 kr NOK per gjest
5 894 kr NOK er minstepris for å bestille
Ideelt når du har litt mer tid til å spise
En liten suppe, en hovedrett og en dessert. Til retten du velger: en veldig god sandwich (brød) eller en bolle med en base av stivelse eller belgfrukter, som topping til både rå og kokte grønnsaker, sauser og krydderier avhengig av årstiden.
Aperitif til middag/lunsj
767 kr NOK 767 kr NOK per gjest
7 663 kr NOK er minstepris for å bestille
Eksklusiv aperitiff bestående av ti salte og fem søte biter. Noen eksempler: Tataki av oksekjøtt med sesam, "B****y" reke leveiche, Bun med grillede grønnsaker og tahinisaus, ostekake med geitost, rødbetkrem og tommesandwich av sau, farfalle-salat, mozzarella og kandiserte tomater. Du kan få hele listen på forespørsel. Leveringstjeneste. Valgfrie viner.
Luksus
1 003 kr NOK 1 003 kr NOK per gjest
8 252 kr NOK er minstepris for å bestille
Ideell meny når du har mer tid til å nyte et flott måltid
Denne menyen er skreddersydd etter dine ønsker. Start, hovedrett og dessert. Her er noen eksempler på menyen. Forretter: Burrata, kandisert sitron, frø og nøtter, kastanjesuppe, foie gras og hasselnøtter. Retter: Fylt fjærkreballotine, kremet polenta, soppfricassee og kjøttsaft, svinekjøttkonfit med sider, kremet og ristet pastinakk, løkkonfit. Dessert: Tarte tatin, Pavlova. Ost og brød.
Du kan sende en melding til Claudia for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
25 års erfaring
Jeg har jobbet på stjernerestauranter, bistroer og franske restauranter.
Kjøkkensjef
Jeg har vært kjøkkensjef i flere typer etablissementer.
Grégoire Ferrandi skole
Jeg har fått opplæring i matlaging på Grégoire Ferrandi-skolen i Paris.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
5.0 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser
0 av 0 vises
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Paris. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 7 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Claudia er vertskap som virksomhet
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
260 kr NOK Fra 260 kr NOK per gjest
2 947 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?







