Kulinariske opplevelser med kokk Guidance Moon
Kjendis-kokk som spesialiserer seg på Louisiana soulfood, sjømat, grilling og cannabisinfusjoner. Chef Guidance tilbyr unike og lærerike kulinariske opplevelser som pirrer smaksløkene og nærer sjelen.
Automatisk oversatt
Kokk i Santa Barbara
Arrangeres der du bor
Soul Food Drop Box
399 kr NOK per gjest
En tilpasset soul food-meny levert direkte til deg, full av alternativer som stekt kylling, malle, bladkål, svarte øyebønner, Jambalaya, Cajun Mac og ost, okra, søt te, limonade og mer.
1 hovedrett
1 side
1 dessert
Én drink per gjest
Finn meg på sosiale medier for å se mer av arbeidet mitt! Bare søk etter Chef Guidance på din favorittplattform for å finne meg!
Måltidsforberedelser med Soulful Solutions
399 kr NOK per gjest
La Chef Guidance lage en sjelfull måltidsforberedelsesmeny for dine daglige eller ukentlige ernæringsbehov. Sunne, lokale, tilpassbare alternativer for alle i familien. Måltidsalternativer for vektkontroll, glutenfritt, høyt
Protein, energiboost, smertebehandling, graviditet, amming, kreftpasienter, anemi og sportsernæring. Daglige, ukentlige og månedlige planer tilgjengelige. Vil du se mer? Finn meg på sosiale medier for å se mer av arbeidet mitt! Bare søk etter Chef Guidance på favorittplattformen din
Soulfood-opplevelse
748 kr NOK per gjest
Et tilpasset utvalg av klassiske soulfood-retter, desserter og drikke.
Stekt kylling, malle, gumbo, svinekoteletter, makaroni og ost, jambalaya, bladkål, maisbrød, svarte øyebønner, søtpotetpai, bjørnebærpai, ferskenpai, rød fløyelskake, søt te, tranebær-spritz, mojito.
2 forretter
To sider
1 dessert
1 drink
Opplevelsen inkluderer:
🎤Underholdende historietime om soulfood
Profesjonell servering, oppsett, opprydding
Google Chef Guidance Moon og
Følg med på sosiale medier!
Grillopplevelse med veiledning
897 kr NOK per gjest
En fristende opplevelse med retter som Brown-Sugar Bourbon-biffer, Cajun tri-tip, rekespyd og ribbe med bjørnebærglasur.
Opplevelsen inkluderer:
🔥 Profesjonell grilling med veiledning fra kokk
Hibachi-grill 🔥 på bordet (gjester kan grille minibaren eller kjøttet)
🔥Flamboir Basting – en gammel fransk teknikk som involverer smelting av smør, urter og krydder og drypping over nygrillet kjøtt. Få smaksløkene til å danse med denne fantastiske opplevelsen.
Sjømatopplevelse i Santa Barbara
997 kr NOK per gjest
Tilpasser utvalget av sjømatretter hentet direkte fra det fantastiske Santa Barbara Seafood Market. Lag menyen din.
Santa Barbara sjømatmeny: reker, blekksprut, sjøpiggsvin, steinkrabbe, steinfisk, kamskjell.
Louisiana sjømat: Gumbo, reker og grits, reke-etouffee.
Finn meg på sosiale medier for å se mer av arbeidet mitt! Bare søk etter Chef Guidance på din favorittplattform for å finne meg!
Eksklusive private kokketjenester
1 994 kr NOK per gjest
En luksuriøs opplevelse med din egen tilpassbare meny, privat beliggenhet etter eget valg, kulinarisk underholdning med veiledning av kokk, service, oppsett, opprydding.
Finn meg på sosiale medier for å se mer av arbeidet mitt! Bare søk etter Chef Guidance på din favorittplattform for å finne meg!
Du kan sende en melding til Chef Guidance Moon for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
17 års erfaring
Oppfinner av Soulshi Roll, en blanding av japansk sushi og soulfood. Kokk og underholder
Høydepunkt i karrieren
Fullført kulinarisk praksisplass på Ritz-Carlton. Stipendmottaker fra SB Food Action Network.
Utdanning og kurs
Santa Barbara City College og Pulaski Tech Culinary Institute.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Santa Barbara og Lompoc. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 7 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 748 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?