Casanova Fish Tacos cateringtjeneste
Gourmet-tacos med fisk, med alternativer for veganere og de som spiser kjøtt. Bestill kokkens opplevelse
Automatisk oversatt
Cateringleverandør i San Diego
Arrangeres der du bor
Cateringtjeneste for taco
399 kr NOK per gjest
Dette er det mest fleksible alternativet, uten minst eller maksimalt antall gjester. Prisen varierer avhengig av antall gjester.
Taco tid
18 458 kr NOK per gjest
Denne pakken dekker all-you-can-eat-tacos for opptil 40 gjester, med et utvalg av 4 forskjellige typer taco.
Forretter og taco
22 449 kr NOK per gjest
Denne pakken er et buffetmåltid for opptil 40 gjester og inkluderer 2–3 forretter og 3–4 tacoalternativer. Ekstra personer kan legges til mot et tilleggsgebyr.
Forretter, taco og dessert
24 944 kr NOK per gjest
Dette utvalget er designet for opptil 40 personer, som kan nyte 2–3 forretter, 3–4 taco-alternativer og churros til dessert. Dette er et ideelt valg for et arrangement eller en fest.
Du kan sende en melding til Hector for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
15 års erfaring
Jeg driver Casanova fish tacos, kjent for særegne fisketacos tilberedt på stedet.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har laget mat til folk som Cedric the Entertainer, Marcus Allen og Anthony Anderson.
Utdanning og kurs
Jeg studerte strafferett ved San Diego State University, men matlaging er min sanne lidenskap.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i San Diego. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
Spring Valley, California, 91978, USA
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 399 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Cateringleverandør på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?