Verdens smaker – fusjonsopplevelse
Le Cordon Bleu-kokk med 15 års erfaring fra topprestauranter og 5-stjerners hoteller.
Automatisk oversatt
Kokk i Madrid
Arrangeres der du bor
Lokalt pass – tre retter
581 kr NOK per gjest
Nyt spansk gastronomi, velg og sett sammen din egen meny med våre ikoniske alternativer.
Kontinental reise - 6 retter
918 kr NOK per gjest
Reis gjennom Europa, prøv autentiske middelhavssmaker: Italia, Spania og Hellas.
Interaktiv rute – 6 retter
1 150 kr NOK per gjest
Du er en del av reisen: lær, lag mat og nyt. Velg et kurs i sushi eller ceviche i ditt eget hjem.
Jorden rundt - 11 retter
1 382 kr NOK per gjest
Legg ut på en gastronomisk reise gjennom Asia, Latin-Amerika og Europa. Ideelt for matelskere
Ferie – hel dag
2 892 kr NOK per gjest
Ikke bekymre deg, jeg skal være sammen med deg en hel dag og lage mat på kjøkkenet ditt: frokost, lunsj og middag.
Du kan sende en melding til Laura for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
15 års erfaring
Etter kokkeskolen finpusset jeg ferdighetene mine på femstjerners hoteller og i kjente restauranter.
Høydepunkt i karrieren
Jeg blander teknikker og tradisjoner fra hele verden.
Utdanning og kurs
Jeg lærte haute cuisine-teknikker på Le Cordon Bleu Madrid.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering vises etter 3 anmeldelser.
0 av 0 vises
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Madrid. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Laura er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 918 kr NOK per gjest
1 835 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?