Tradisjonell gourmetmat

Jeg tilbyr en kulinarisk reise gjennom Italias regioner, med sesongbaserte retter.
Automatisk oversatt
Kokk i Roma
Arrangeres der du bor

Aperitif med kokken

414 kr NOK 414 kr NOK per gjest
2 479 kr NOK er minstepris for å bestille
Du kan nyte fem superdeilige aperitiffer: tunfisk- og potetkjøttboller med avokado- og lime-mousse, butterdeig med brie, honning og timian, pastaruller med salami, gresskarkips med rosmarin og crostini med robiola-mousse med sort pepper og tørkede tomater … Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve en annerledes aperitif!

En bolognese i Roma

827 kr NOK 827 kr NOK per gjest
3 305 kr NOK er minstepris for å bestille
Forrett: Tigella fylt med smult og Grana Padano-flak eller crescentine med røkt kjøtt Første rett: tagliatelle med ekte kjøttsaus eller tortellini i buljong Andre rett: Kokt kjøtt med grønn saus eller svinefilet med fyll av svisker og sangiovese-reduksjon + bakte poteter Dessert: kaffe eller kastanjemousse og kakao.

Middelhavs-fiskemeny

1 181 kr NOK 1 181 kr NOK per gjest
4 722 kr NOK er minstepris for å bestille
Opplev en fantastisk smak av middelhavsmat med sjømat med et utvalg av fire uforglemmelige retter.

Kokkens spesialitet for årstiden

1 535 kr NOK 1 535 kr NOK per gjest
En eksklusiv meny laget med de fineste sesongbaserte italienske ingrediensene, ris med asparges, geitost og squashblomster og andre sesongbaserte smaker.

Deilig regional meny

1 771 kr NOK 1 771 kr NOK per gjest
7 083 kr NOK er minstepris for å bestille
Velg blant av Italias 20 regioner og nyt fem retter fra denne regionen. For eksempel fra Sicilia: Arancine eller Panelle, Calamarata-pasta med havabborre-ragout i en sprø kurv eller Pasta "Norma" med tomatsaus, stekt aubergine og salt ricottaost, marinert ansjos eller sverdfisk med oliven og kapers, Caponata og Cannolo eller mandelparfait.
Du kan sende en melding til Arianna for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
12 års erfaring
Jeg har jobbet for ambassader, administrerende direktører, luksushoteller og mer.
Tilberedte måltider for Pearl Jam
Jeg har også laget mat til eieren av Baltimore Ravens og til det europeiske friidrettsmesterskapet.
Kulinarisk kunst
Jeg har fått opplæring av Giorgio Trovato ved Italian Federation of Professional Personal Chefs.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Prati, Centro Storico, Roma og Fregenae. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Arianna er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 535 kr NOK Fra 1 535 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Tradisjonell gourmetmat

Jeg tilbyr en kulinarisk reise gjennom Italias regioner, med sesongbaserte retter.
Automatisk oversatt
Kokk i Roma
Arrangeres der du bor
1 535 kr NOK Fra 1 535 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Aperitif med kokken

414 kr NOK 414 kr NOK per gjest
2 479 kr NOK er minstepris for å bestille
Du kan nyte fem superdeilige aperitiffer: tunfisk- og potetkjøttboller med avokado- og lime-mousse, butterdeig med brie, honning og timian, pastaruller med salami, gresskarkips med rosmarin og crostini med robiola-mousse med sort pepper og tørkede tomater … Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve en annerledes aperitif!

En bolognese i Roma

827 kr NOK 827 kr NOK per gjest
3 305 kr NOK er minstepris for å bestille
Forrett: Tigella fylt med smult og Grana Padano-flak eller crescentine med røkt kjøtt Første rett: tagliatelle med ekte kjøttsaus eller tortellini i buljong Andre rett: Kokt kjøtt med grønn saus eller svinefilet med fyll av svisker og sangiovese-reduksjon + bakte poteter Dessert: kaffe eller kastanjemousse og kakao.

Middelhavs-fiskemeny

1 181 kr NOK 1 181 kr NOK per gjest
4 722 kr NOK er minstepris for å bestille
Opplev en fantastisk smak av middelhavsmat med sjømat med et utvalg av fire uforglemmelige retter.

Kokkens spesialitet for årstiden

1 535 kr NOK 1 535 kr NOK per gjest
En eksklusiv meny laget med de fineste sesongbaserte italienske ingrediensene, ris med asparges, geitost og squashblomster og andre sesongbaserte smaker.

Deilig regional meny

1 771 kr NOK 1 771 kr NOK per gjest
7 083 kr NOK er minstepris for å bestille
Velg blant av Italias 20 regioner og nyt fem retter fra denne regionen. For eksempel fra Sicilia: Arancine eller Panelle, Calamarata-pasta med havabborre-ragout i en sprø kurv eller Pasta "Norma" med tomatsaus, stekt aubergine og salt ricottaost, marinert ansjos eller sverdfisk med oliven og kapers, Caponata og Cannolo eller mandelparfait.
Du kan sende en melding til Arianna for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
12 års erfaring
Jeg har jobbet for ambassader, administrerende direktører, luksushoteller og mer.
Tilberedte måltider for Pearl Jam
Jeg har også laget mat til eieren av Baltimore Ravens og til det europeiske friidrettsmesterskapet.
Kulinarisk kunst
Jeg har fått opplæring av Giorgio Trovato ved Italian Federation of Professional Personal Chefs.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Prati, Centro Storico, Roma og Fregenae. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Arianna er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?