Privat middag med kokken Johnny
Jeg er tidligere souschef hos Wolfgang Puck, og matlagingen min handler om lidenskap og enkelhet.
Automatisk oversatt
Kokk i Sedona
Arrangeres der du bor
Du kan sende en melding til Johnny for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
25 års erfaring
Min ekspertise er innen restauranter, catering og private spisesteder, og den spenner over tre tiår.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har levert catering til prestisjetunge arrangementer, jobbet på L'Auberge de Sedona og Enchantment Resort.
Utdanning og kurs
I en alder av 19 år lærte jeg av James Beard Award-vinneren kokken Frank Audino.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Sedona. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 518 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?