Kulinarisk reise med kokken Marion

Jeg lager tradisjonelle, kreative og fusjonsmenyer for å dele et bredt spekter av gode og ferske produkter i sesongen.
Automatisk oversatt
Kokk i Paris
Arrangeres der du bor

Cocktail – catering

646 kr NOK 646 kr NOK per gjest
5 870 kr NOK er minstepris for å bestille
Hjemmelaget fingermat til forretningsmøter eller private arrangementer. Kombiner buffet- og fingermatutvalg som du ønsker. Standardtilbud: 15 deler per person, med skreddersydde menyer tilgjengelig på forespørsel. Alternativer: Barnemeny tilgjengelig på forespørsel. Ekstra hjelp for tjenesten er nødvendig over syv gjester.

Brunsj - frokost

764 kr NOK 764 kr NOK per gjest
3 522 kr NOK er minstepris for å bestille
Komplett sesongbasert frokost, saltet og søtet, hovedsakelig hjemmelaget, med glutenfrie og melkefrie alternativer, friske og sunne produkter. Alternativer: Barnemeny tilgjengelig på forespørsel. Ekstra hjelp for tjenesten er nødvendig over syv gjester.

Sosialt kulinarisk verksted

881 kr NOK 881 kr NOK per gjest
5 283 kr NOK er minstepris for å bestille
Med venner, kolleger eller familie for å lære eller forbedre seg i matlaging og baking. Workshop på ca. 3 timer, inkludert alle matvarer, service og en smaking av forberedelser på slutten av workshoppen.

Vegetarisk fusjonsmeny

998 kr NOK 998 kr NOK per gjest
4 109 kr NOK er minstepris for å bestille
100 % sunn og vegetarisk meny som viser sesongens grønnsaker og tonusfrø, for de overbeviste eller eventyrere som ønsker å bli overrasket! Femretters menyer: sesongbasert aperitif, forrett, hovedrett, dessert, søtsaker. Alternativer: Barnemeny er tilgjengelig på forespørsel. Ekstra hjelp for tjenesten som trengs for mer enn syv gjester. Vennligst nevn eventuelle spesifikke krav eller allergier.

Vår-sommer fusjonsmeny

1 057 kr NOK 1 057 kr NOK per gjest
5 636 kr NOK er minstepris for å bestille
En overraskende reise med sunne og fusjonssmaker. Nyt sesongens grønnsaker, saktelagde retter og enestående marinader. En femretters strukturert meny: aperitif, forrett, hovedrett, dessert, hjemmelagde mignardiser. Alternativer: Barnemeny tilgjengelig på forespørsel. Ekstra hjelp for tjenesten er nødvendig over syv gjester. Oppgi eventuelle spesifikke krav eller allergener.

Høst-vintermeny

1 057 kr NOK 1 057 kr NOK per gjest
5 753 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt et fellesmåltid som kombinerer ferske ingredienser, dristige krydder og kreative vegetarvarianter, alt inspirert av sesongens marked. En femretters strukturert meny: aperitif, forrett, hovedrett, dessert, hjemmelagde mignardiser. Alternativer: Barnemeny tilgjengelig på forespørsel. Ekstra hjelp for tjenesten er nødvendig over syv gjester. Oppgi eventuelle spesifikke krav eller allergener.
Du kan sende en melding til Marion for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
Ti års erfaring
Jeg elsker å dele lidenskapen min for matlaging som privat kokk eller på kulinariske workshops
Mer enn 900 private arrangementer
Jeg har laget mat til over 900 gjester og var partnerkokk på La Belle Assiette i åtte år.
Profesjonell omskolering
Jeg fullførte et profesjonelt omskolingsprogram (CAP Cuisine) i 2015, etter å ha tatt en grad i jus og politikk.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Paris, Courbevoie, Levallois-Perret og Neuilly-sur-Seine. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Marion er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
764 kr NOK Fra 764 kr NOK per gjest
3 522 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Kulinarisk reise med kokken Marion

Jeg lager tradisjonelle, kreative og fusjonsmenyer for å dele et bredt spekter av gode og ferske produkter i sesongen.
Automatisk oversatt
Kokk i Paris
Arrangeres der du bor
764 kr NOK Fra 764 kr NOK per gjest
3 522 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Cocktail – catering

646 kr NOK 646 kr NOK per gjest
5 870 kr NOK er minstepris for å bestille
Hjemmelaget fingermat til forretningsmøter eller private arrangementer. Kombiner buffet- og fingermatutvalg som du ønsker. Standardtilbud: 15 deler per person, med skreddersydde menyer tilgjengelig på forespørsel. Alternativer: Barnemeny tilgjengelig på forespørsel. Ekstra hjelp for tjenesten er nødvendig over syv gjester.

Brunsj - frokost

764 kr NOK 764 kr NOK per gjest
3 522 kr NOK er minstepris for å bestille
Komplett sesongbasert frokost, saltet og søtet, hovedsakelig hjemmelaget, med glutenfrie og melkefrie alternativer, friske og sunne produkter. Alternativer: Barnemeny tilgjengelig på forespørsel. Ekstra hjelp for tjenesten er nødvendig over syv gjester.

Sosialt kulinarisk verksted

881 kr NOK 881 kr NOK per gjest
5 283 kr NOK er minstepris for å bestille
Med venner, kolleger eller familie for å lære eller forbedre seg i matlaging og baking. Workshop på ca. 3 timer, inkludert alle matvarer, service og en smaking av forberedelser på slutten av workshoppen.

Vegetarisk fusjonsmeny

998 kr NOK 998 kr NOK per gjest
4 109 kr NOK er minstepris for å bestille
100 % sunn og vegetarisk meny som viser sesongens grønnsaker og tonusfrø, for de overbeviste eller eventyrere som ønsker å bli overrasket! Femretters menyer: sesongbasert aperitif, forrett, hovedrett, dessert, søtsaker. Alternativer: Barnemeny er tilgjengelig på forespørsel. Ekstra hjelp for tjenesten som trengs for mer enn syv gjester. Vennligst nevn eventuelle spesifikke krav eller allergier.

Vår-sommer fusjonsmeny

1 057 kr NOK 1 057 kr NOK per gjest
5 636 kr NOK er minstepris for å bestille
En overraskende reise med sunne og fusjonssmaker. Nyt sesongens grønnsaker, saktelagde retter og enestående marinader. En femretters strukturert meny: aperitif, forrett, hovedrett, dessert, hjemmelagde mignardiser. Alternativer: Barnemeny tilgjengelig på forespørsel. Ekstra hjelp for tjenesten er nødvendig over syv gjester. Oppgi eventuelle spesifikke krav eller allergener.

Høst-vintermeny

1 057 kr NOK 1 057 kr NOK per gjest
5 753 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt et fellesmåltid som kombinerer ferske ingredienser, dristige krydder og kreative vegetarvarianter, alt inspirert av sesongens marked. En femretters strukturert meny: aperitif, forrett, hovedrett, dessert, hjemmelagde mignardiser. Alternativer: Barnemeny tilgjengelig på forespørsel. Ekstra hjelp for tjenesten er nødvendig over syv gjester. Oppgi eventuelle spesifikke krav eller allergener.
Du kan sende en melding til Marion for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
Ti års erfaring
Jeg elsker å dele lidenskapen min for matlaging som privat kokk eller på kulinariske workshops
Mer enn 900 private arrangementer
Jeg har laget mat til over 900 gjester og var partnerkokk på La Belle Assiette i åtte år.
Profesjonell omskolering
Jeg fullførte et profesjonelt omskolingsprogram (CAP Cuisine) i 2015, etter å ha tatt en grad i jus og politikk.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Paris, Courbevoie, Levallois-Perret og Neuilly-sur-Seine. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Marion er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?