
Gulf Coastal cuisine by David
Jeg trente på Johnson & Wales og finpusset ferdighetene mine som souschef på Commander's Palace.
Automatisk oversatt
Kokk i Grayton Beach
Arrangeres der du bor
Du kan sende en melding til David for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
35 års erfaring
Spesialitetene mine inkluderer vedfyrt mat, fersk lokal sjømat og sørstatsgjestfrihet.
Høydepunkt i karrieren
Jeg drev kjøkken på de beste restaurantene på Gulfkysten, inkludert V Seagrove og Blue Mabel Smokehouse.
Utdanning og kurs
Jeg studerte kokkekunst på JWU med videreopplæring på Commander's Palace i New Orleans.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Grayton Beach. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 13, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 514 kr NOK per gjest
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?