Elegant catering med Louise Sidne'
Lage vakker, deilig mat skreddersydd til unike kundeopplevelser.
Automatisk oversatt
Kokk i Houston
Arrangeres der du bor
Pasta i massevis
504 kr NOK per gjest
Hjertelige pastaretter med rike sauser og mørt kjøtt, inspirert av de fremste etablissementene i Houston.
Serveres i buffetstil. Minimum 4 gjester.
Brunsjdelikatesser
656 kr NOK per gjest
Kreative brunsjretter som blander det beste med frokost og lunsj, perfekt for sørlige smaker.
Serveres i buffetstil, minst fire gjester kreves.
Klassisk amerikansk mat
757 kr NOK per gjest
En meny med enkle, men smakfulle retter, hver med protein av høy kvalitet, sesongbaserte grønnsaker og rik stivelse.
Serveres i buffetstil bestilling for 4 gjester kreves
En smak av Frankrike
1 059 kr NOK per gjest
En ode til klassiske franske retter, som viser kulinarisk utdanning og ekspertise.
Du kan sende en melding til Louise Sidne’ for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
22 års erfaring
Startet som 15-åring, steg fra vertinne til Executive Catering Chef på fem år.
Mat til 65 000 mennesker hver uke
Ledet catering for tusenvis av arrangementer, inkludert Emmaline og A'Fare Extraordinaire.
Kulinarisk institutt LeNotre
Associates Degree i kulinarisk kunst fra LeNotre' Culinary Institute med æresbevisninger.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Houston. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
Katy, Texas, 77449, USA
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 5, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 504 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?