Det beste California har å by på, med kokken Dave
Jeg lager minneverdige måltider og opplevelser inspirert av Californias kulinariske landskap.
Automatisk oversatt
Kokk i Guerneville
Arrangeres der du bor
Brunsj i vinlandet
1 644 kr NOK per gjest
Avslappet gjeng med amerikanske klassikere, sammen med meksikanske og greske innflytelser.
Bakt gresk frittata - feta, ris, purre, revet squash og fjellurter
Ebelskevers - En Solvang-spesialitet, pannekakeballer i nederlandsk stil med alle påleggene
Meksikansk fruktsalat – med mynte og toppet med tajin
Autentisk Corned Beef Hash - med fersk Corned Beef, Yukon-poteter, løk og grønn paprika
Chilaquiles – en enkel, men klassisk meksikansk eggerett
Tradisjonelle frokosttilbehør
Valle delicacies
1 644 kr NOK per gjest
En meny som viser det beste fra Baja, påvirket av lokale smaker og teknikker lært av de beste kokkene.
Avokado og sitrussalat - grapefrukt, avokado, høvlet rødløk, karse, tomat og mynte.
Grønn koriander ris – en Baja-klassiker med spisskummen og sjalottløk
Hvitstripet havabborre fra La Paz – Meyer-sitron, jalapeño, rødløk og urter. Toppet med Aguachile Verde
Sopes med Queso Fresco - Rustikke meksikanske masakopper med bondeost, tørket chili og ristet mais.
Pærer Pacifica – Over Pan Dulce
Grillmat fra vestkysten
1 773 kr NOK per gjest
Denne menyen er inspirert av de fantastiske smakene fra Central Coast, og den gir et nikk til noen legendariske oppskrifter og steder.
Salat Corte Madera - Babykål, Napa-kål, Roma-tomat, avokado, cebollita, sitron/timian-dressing
Biff Tri Tip Central Coast - i vår husmarinade, langsomt tilberedt, skivet tynt og servert med salsa cruda
Urtestekt hel frikylling - urter, olivenolje, hvitløk og sitrus
Sofrito med svarte bønner, jasminris
Grillet Coachella Valley-squash
Brødpudding med bananer
Tacos i høy lav stil
1 773 kr NOK per gjest
Klassiske gatetacos i Sør-California med hjemmelagde salsaer som pakker en punch.
Fersklagde chips med guacamole
Hjemmelaget salsa laget fra bunnen av
Carne Rancheria - Tynnskåret skjørtbiff marinert til perfeksjon og deretter grillet.
Pollo Adobado - Kylling i Adobo, en røkt, mildt krydret blanding.
Frijoles Borrachos med rød ris
Grillede cebollitas med pasilla chili
Håndpressede tortillas
Ice Cream Torta Estilo Sanchez - Meksikanske muffins med Tajin Pecannøtter, mint og vaniljebønneis.
Tales Of The Bay
1 843 kr NOK per gjest
En meny inspirert av en reise nedover California-kysten, som blander italiensk, spansk, meksikansk og portugisisk innflytelse.
Caesar Salad A La Minute – den klassiske Tijuana-presentasjonen blandet etter bestilling
Cioppino À Portuguesa – en portugisisk versjon av den klassiske sjømatgryten
Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker
Havabbor Nob Hill - individuelt bakt i en luftig deigskorpe med sitrusskall, japansk mynteblad, saltet laks
Sitron-ricotta-kake – laget fra bunnen av
Du kan sende en melding til David for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
40 års erfaring
Jeg har jobbet i ulike kulinariske roller, fra kjøkkensjef til matfotograf.
Høydepunkt i karrieren
Skrivingen min har gitt meg kallenavnet "Californias Anthony Bourdain".
Utdanning og kurs
Jeg har en bakgrunn i film og TV fra Cal State Fullerton.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering vises etter 3 anmeldelser.
0 av 0 vises
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Guerneville, St. Helena, Healdsburg og Sonoma. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?