Det beste California har å by på, med kokken Dave

Jeg lager minneverdige måltider og opplevelser inspirert av Californias kulinariske landskap.
Automatisk oversatt
Kokk i Guerneville
Arrangeres der du bor

Brunsj i vinlandet

1 644 kr NOK per gjest
Avslappet gjeng med amerikanske klassikere, sammen med meksikanske og greske innflytelser. Bakt gresk frittata - feta, ris, purre, revet squash og fjellurter Ebelskevers - En Solvang-spesialitet, pannekakeballer i nederlandsk stil med alle påleggene Meksikansk fruktsalat – med mynte og toppet med tajin Autentisk Corned Beef Hash - med fersk Corned Beef, Yukon-poteter, løk og grønn paprika Chilaquiles – en enkel, men klassisk meksikansk eggerett Tradisjonelle frokosttilbehør

Valle delicacies

1 644 kr NOK per gjest
En meny som viser det beste fra Baja, påvirket av lokale smaker og teknikker lært av de beste kokkene. Avokado og sitrussalat - grapefrukt, avokado, høvlet rødløk, karse, tomat og mynte. Grønn koriander ris – en Baja-klassiker med spisskummen og sjalottløk Hvitstripet havabborre fra La Paz – Meyer-sitron, jalapeño, rødløk og urter. Toppet med Aguachile Verde Sopes med Queso Fresco - Rustikke meksikanske masakopper med bondeost, tørket chili og ristet mais. Pærer Pacifica – Over Pan Dulce

Grillmat fra vestkysten

1 773 kr NOK per gjest
Denne menyen er inspirert av de fantastiske smakene fra Central Coast, og den gir et nikk til noen legendariske oppskrifter og steder. Salat Corte Madera - Babykål, Napa-kål, Roma-tomat, avokado, cebollita, sitron/timian-dressing Biff Tri Tip Central Coast - i vår husmarinade, langsomt tilberedt, skivet tynt og servert med salsa cruda Urtestekt hel frikylling - urter, olivenolje, hvitløk og sitrus Sofrito med svarte bønner, jasminris Grillet Coachella Valley-squash Brødpudding med bananer

Tacos i høy lav stil

1 773 kr NOK per gjest
Klassiske gatetacos i Sør-California med hjemmelagde salsaer som pakker en punch. Fersklagde chips med guacamole Hjemmelaget salsa laget fra bunnen av Carne Rancheria - Tynnskåret skjørtbiff marinert til perfeksjon og deretter grillet. Pollo Adobado - Kylling i Adobo, en røkt, mildt krydret blanding. Frijoles Borrachos med rød ris Grillede cebollitas med pasilla chili Håndpressede tortillas Ice Cream Torta Estilo Sanchez - Meksikanske muffins med Tajin Pecannøtter, mint og vaniljebønneis.

Tales Of The Bay

1 843 kr NOK per gjest
En meny inspirert av en reise nedover California-kysten, som blander italiensk, spansk, meksikansk og portugisisk innflytelse. Caesar Salad A La Minute – den klassiske Tijuana-presentasjonen blandet etter bestilling Cioppino À Portuguesa – en portugisisk versjon av den klassiske sjømatgryten Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker Havabbor Nob Hill - individuelt bakt i en luftig deigskorpe med sitrusskall, japansk mynteblad, saltet laks Sitron-ricotta-kake – laget fra bunnen av
Du kan sende en melding til David for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
40 års erfaring
Jeg har jobbet i ulike kulinariske roller, fra kjøkkensjef til matfotograf.
Høydepunkt i karrieren
Skrivingen min har gitt meg kallenavnet "Californias Anthony Bourdain".
Utdanning og kurs
Jeg har en bakgrunn i film og TV fra Cal State Fullerton.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Gjennomsnittlig vurdering vises etter 3 anmeldelser.
0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Guerneville, St. Helena, Healdsburg og Sonoma. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Det beste California har å by på, med kokken Dave

Jeg lager minneverdige måltider og opplevelser inspirert av Californias kulinariske landskap.
Automatisk oversatt
Kokk i Guerneville
Arrangeres der du bor
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering

Brunsj i vinlandet

1 644 kr NOK per gjest
Avslappet gjeng med amerikanske klassikere, sammen med meksikanske og greske innflytelser. Bakt gresk frittata - feta, ris, purre, revet squash og fjellurter Ebelskevers - En Solvang-spesialitet, pannekakeballer i nederlandsk stil med alle påleggene Meksikansk fruktsalat – med mynte og toppet med tajin Autentisk Corned Beef Hash - med fersk Corned Beef, Yukon-poteter, løk og grønn paprika Chilaquiles – en enkel, men klassisk meksikansk eggerett Tradisjonelle frokosttilbehør

Valle delicacies

1 644 kr NOK per gjest
En meny som viser det beste fra Baja, påvirket av lokale smaker og teknikker lært av de beste kokkene. Avokado og sitrussalat - grapefrukt, avokado, høvlet rødløk, karse, tomat og mynte. Grønn koriander ris – en Baja-klassiker med spisskummen og sjalottløk Hvitstripet havabborre fra La Paz – Meyer-sitron, jalapeño, rødløk og urter. Toppet med Aguachile Verde Sopes med Queso Fresco - Rustikke meksikanske masakopper med bondeost, tørket chili og ristet mais. Pærer Pacifica – Over Pan Dulce

Grillmat fra vestkysten

1 773 kr NOK per gjest
Denne menyen er inspirert av de fantastiske smakene fra Central Coast, og den gir et nikk til noen legendariske oppskrifter og steder. Salat Corte Madera - Babykål, Napa-kål, Roma-tomat, avokado, cebollita, sitron/timian-dressing Biff Tri Tip Central Coast - i vår husmarinade, langsomt tilberedt, skivet tynt og servert med salsa cruda Urtestekt hel frikylling - urter, olivenolje, hvitløk og sitrus Sofrito med svarte bønner, jasminris Grillet Coachella Valley-squash Brødpudding med bananer

Tacos i høy lav stil

1 773 kr NOK per gjest
Klassiske gatetacos i Sør-California med hjemmelagde salsaer som pakker en punch. Fersklagde chips med guacamole Hjemmelaget salsa laget fra bunnen av Carne Rancheria - Tynnskåret skjørtbiff marinert til perfeksjon og deretter grillet. Pollo Adobado - Kylling i Adobo, en røkt, mildt krydret blanding. Frijoles Borrachos med rød ris Grillede cebollitas med pasilla chili Håndpressede tortillas Ice Cream Torta Estilo Sanchez - Meksikanske muffins med Tajin Pecannøtter, mint og vaniljebønneis.

Tales Of The Bay

1 843 kr NOK per gjest
En meny inspirert av en reise nedover California-kysten, som blander italiensk, spansk, meksikansk og portugisisk innflytelse. Caesar Salad A La Minute – den klassiske Tijuana-presentasjonen blandet etter bestilling Cioppino À Portuguesa – en portugisisk versjon av den klassiske sjømatgryten Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker Havabbor Nob Hill - individuelt bakt i en luftig deigskorpe med sitrusskall, japansk mynteblad, saltet laks Sitron-ricotta-kake – laget fra bunnen av
Du kan sende en melding til David for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
40 års erfaring
Jeg har jobbet i ulike kulinariske roller, fra kjøkkensjef til matfotograf.
Høydepunkt i karrieren
Skrivingen min har gitt meg kallenavnet "Californias Anthony Bourdain".
Utdanning og kurs
Jeg har en bakgrunn i film og TV fra Cal State Fullerton.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Gjennomsnittlig vurdering vises etter 3 anmeldelser.
0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Guerneville, St. Helena, Healdsburg og Sonoma. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?