Cenas a bordo por Diego
Nyt autentiske meksikanske smaker og en fusjon av lokale ingredienser.
Automatisk oversatt
Kokk i Corral del Risco
Arrangeres der du bor
Meksikansk middag i tre retter
880 kr NOK per gjest
Forfattermeny med autentiske meksikanske smaker og de beste lokale råvarene.
Internasjon scene
1 069 kr NOK per gjest
Meny med fire retter med gastronomisk mangfold fra internasjonalt kjøkken.
Kokkens bord
1 257 kr NOK per gjest
Fire-retters meny etter kokkens valg, med en blanding av lokale ingredienser. Inkluderer 1 velkomstcocktail.
Privat kokk under oppholdet
2 200 kr NOK per gruppe
Denne tjenesten inkluderer matlaging på overnattingsstedet. Menyen kan være spesialtilberedt etter ditt valg eller overlatt til kokkens valg
Hva er inkludert i tjenesten?
Frokost
Mat
Kveld
Samt kjøkkenrengjøring.
Denne prisen er for maksimalt 6 personer, inkludert barn
Omfatter ikke kostnaden for forsyninger
Kjøp av billetter leveres før du betaler for tjenesten.
Du kan sende en melding til Diego Jesús for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
10 års erfaring
Jeg har jobbet i japanske, meksikanske, franske og italienske kjøkken.
Utdannet og arbeid i Europa
Utdannet fra kulinarisk universitet og har jobbet på europeiske restauranter.
Teknologisk universitet
Utdannet ved det kulinariske universitetet i Bahia de Banderas.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
5.0 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser
0 av 0 vises
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Corral del Risco og Puerto Vallarta. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
48325, Puerto Vallarta, Jalisco, Mexico
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 880 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?