Paris møter middelhavssmaker med Lionel
Jeg har åpnet restauranter i Paris og LA og laget mat for kjente navn i fransk og amerikansk film.
Automatisk oversatt
Cateringleverandør i Los Angeles
Arrangeres der du bor
Fransk Crêpes-stasjon
1 026 kr NOK 1 026 kr NOK per gjest
10 252 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt den autentiske smaken av franske crêpes.
Vår sjarmerende live crêpe-stasjon, ledet av talentfulle franske kokker, gir et snev av flair og smak til alle arrangementer.
Nyt smakfulle alternativer med smeltende oster, aromatiske urter og tradisjonelt kjøtt og grønnsaker…
Eller nyt søte kreasjoner med dekadente sjokoladepålegg, sprø nøtter, luftige Chantilly og friske bær.
En crêpe-fest er alltid en god idé - og kan suppleres vakkert med salater, godbiter, charkuteri, bakverk og mer
Franske Alpene ost Fondue-middag
1 641 kr NOK 1 641 kr NOK per gjest
12 302 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne alpine middagsopplevelsen bringer varmen og sjarmen til et fransk eller sveitsisk skianlegg til arrangementet ditt. Vi bruker de fineste importerte ostene til å tilberede autentisk Raclette, smeltet og servert over poteter, fjellskink og salat, samt klassisk ostefondue med brødkrutonger.
Det er et morsomt, interaktivt måltid å nyte med familie eller venner — full av rike smaker og presentert med tradisjonelle raclettegriller og fonduegryter for et ekte alpin preg.
Tradisjonell Spania Paella
1 846 kr NOK 1 846 kr NOK per gjest
15 378 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne autentiske spanske middagen har et utvalg av tradisjonelle tapas, importerte ingredienser og herdet kjøtt, og fremhever de levende smakene i Barcelona, Andalusia og Madrid.
Hovedarrangementet er en spektakulær paella — forberedt live foran gjestene dine i en gigantisk panne. Laget med ris, sjømat, chorizo, kylling og ferske grønnsaker, er det en ekte showstopper som bringer Spanias ånd til bordet ditt.
Levantinsk meny
1 948 kr NOK 1 948 kr NOK per gjest
12 507 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en blanding av franske, middelhavs- og mellomøstlige ingredienser i et måltid som inkluderer forretter, hovedretter og dessert. Menyen kan inneholde ting som kreativ hummus, babaghanoush, feta-bete-mousse, biff-kefta, muhammara, libanesisk za'atar-pizzetta, kylling-shawarma, kylling med sumak og sitroner, falafel eller grillet fisk med konservert sitron og fennikel. Vegetarisk, vegansk, pescatarian, kosher er mulig. For grupper på 12+, send en melding for å koordinere tilpasset service.
Marokkansk fest
2 051 kr NOK 2 051 kr NOK per gjest
12 507 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt et marokkansk måltid som kan starte med gulrotsalat, artisjokksalat, zaalouk (aubergine) eller favabønner med spisskummen. Nyt en couscousrett med kylling og grønnsaker som hovedrett, eller kjøttboller, taginer, mechoui, pastilla. Menyen kan også inkludere en tradisjonell dessert som oransje salat, honning sigarer, mantecaos eller basboussa (semolina-kake). Nøyaktig meny, inkludert antall retter (3 til 6), planlegges rundt preferanser. Vegetarisk, vegansk, pescatarian, kosher er mulig.
Fransk bistromeny
2 358 kr NOK 2 358 kr NOK per gjest
14 148 kr NOK er minstepris for å bestille
Spis et typisk parisiskt måltid med appetittvekkere, forretter, hovedrett, tilbehør og dessert. Eksempler på menyvarer kan være purre med vinaigrette, mimosaegg, eggerøre, kylling med estragon, grateng av zucchini, tian provencal, ratatouille, grateng dauphinois, neper a la bordelaise, pommes sarladaises, tartar de boeuf au couteau, skinke au Porto eller puré mousseline. Vegetarisk, vegansk, pescatarian, kosher er mulig. For grupper på 12 eller flere personer, send en melding for å koordinere tilpasset service.
Du kan sende en melding til Lionel for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
20 års erfaring
Jeg lanserte to franske bistroer og én middelhavsrestaurant, og jeg driver mitt eget arrangementsselskap.
Restauratør og stjernekokk
Jeg har brukt min erfaring som restauratør og sommelier til å imponere kjente filmstjerner og administrerende direktører i teknologibransjen.
Lærte gjennom å drive kjøkken
Utdannet ved handelshøyskoler i Paris og London. Kulinarisk ekspertise i restaurantledelse
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
5.0 av 5 stjerner basert på 5 anmeldelser
0 av 0 vises
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Los Angeles, Pearblossom og Santa Clarita. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 026 kr NOK Fra 1 026 kr NOK per gjest
10 252 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Cateringleverandør på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?







