Det beste fra Storbritannia av Marius

Michelin-anerkjent kokk serverer finlagde måltider med historier om kulinariske eventyr.
Automatisk oversatt
Kokk i Bristol
Arrangeres der du bor

Frokost og brunsj

796 kr NOK 796 kr NOK per gjest
2 668 kr NOK er minstepris for å bestille
Opplev det beste av sesongen med våre pulserende frokost- og lunsjmenyer, bygget utelukkende på lokalt fremskaffede, gårdsfriske ingredienser. og vårt signatur, nybakt surdeigsbrød. Enkel, ærlig mat laget deilig.

Favoritter til brunsj og lunsj

957 kr NOK 957 kr NOK per gjest
Unn deg saftige og sesongbaserte menyer laget av kokken Marius. Vi viser frem det aller beste av britiske råvarer, og velger nøye ut de beste ingrediensene for å sikre at hver rett fanger den naturlige aromaen og den utsøkte smaken.

Smaker fra Midtøsten og Asia

1 159 kr NOK 1 159 kr NOK per gjest
Et måltid med bredden og dybden av asiatisk og midtøstlig mat, for eksempel klassiske retter som char siu, chicken Karaage og Kung Pao Chicken.

Vakkert britisk

1 200 kr NOK 1 200 kr NOK per gjest
Et måltid fylt med en rekke retter laget av lokale råvarer i henhold til hver kundes smak.

Fin søndagsstek-meny

1 200 kr NOK 1 200 kr NOK per gjest
5 256 kr NOK er minstepris for å bestille
En feiring av de fineste lokale råvarene, vår Sunday Roast er en reise gjennom den naturlige overfloden i Cotswolds og de omkringliggende fylkene. Vi tror at naturens ingredienser taler for seg selv. Rettene våre er enkle for å sikre at hvert kutt og hver grønnsak er fylt med sin egen naturlige, ukompliserte smak, og viser enkelheten og kvaliteten på moder naturs gavmildhet. Tilgjengelig som en to-, tre- eller fire-retters matopplevelse.

Vertens bord

1 267 kr NOK 1 267 kr NOK per gjest
Middag med min unike matlagingsstil med hjemmelaget mat tilberedt etter høyeste standard. Fersk og fabelaktig mat blir kjøpt inn økologisk og lokalt når det er mulig.
Du kan sende en melding til Marius Kaminski for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
26 års erfaring
Med ferske, lokale, økologiske ingredienser viser jeg frem eksepsjonelle britiske ingredienser.
Kokk for kongefamilien
Jeg tilbereder måltider for kong Karl III, familien hans og gjester på Highgrove House.
Utdannet ved Le Cordon Bleu
Jeg jobbet med Marco Pierre White, den første kjendiskokken og den yngste som har fått tre Michelin-stjerner.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Bristol. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: Wiltshire, BA14 6DU, Storbritannia

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Marius Kaminski er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
957 kr NOK Fra 957 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Det beste fra Storbritannia av Marius

Michelin-anerkjent kokk serverer finlagde måltider med historier om kulinariske eventyr.
Automatisk oversatt
Kokk i Bristol
Arrangeres der du bor
957 kr NOK Fra 957 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Frokost og brunsj

796 kr NOK 796 kr NOK per gjest
2 668 kr NOK er minstepris for å bestille
Opplev det beste av sesongen med våre pulserende frokost- og lunsjmenyer, bygget utelukkende på lokalt fremskaffede, gårdsfriske ingredienser. og vårt signatur, nybakt surdeigsbrød. Enkel, ærlig mat laget deilig.

Favoritter til brunsj og lunsj

957 kr NOK 957 kr NOK per gjest
Unn deg saftige og sesongbaserte menyer laget av kokken Marius. Vi viser frem det aller beste av britiske råvarer, og velger nøye ut de beste ingrediensene for å sikre at hver rett fanger den naturlige aromaen og den utsøkte smaken.

Smaker fra Midtøsten og Asia

1 159 kr NOK 1 159 kr NOK per gjest
Et måltid med bredden og dybden av asiatisk og midtøstlig mat, for eksempel klassiske retter som char siu, chicken Karaage og Kung Pao Chicken.

Vakkert britisk

1 200 kr NOK 1 200 kr NOK per gjest
Et måltid fylt med en rekke retter laget av lokale råvarer i henhold til hver kundes smak.

Fin søndagsstek-meny

1 200 kr NOK 1 200 kr NOK per gjest
5 256 kr NOK er minstepris for å bestille
En feiring av de fineste lokale råvarene, vår Sunday Roast er en reise gjennom den naturlige overfloden i Cotswolds og de omkringliggende fylkene. Vi tror at naturens ingredienser taler for seg selv. Rettene våre er enkle for å sikre at hvert kutt og hver grønnsak er fylt med sin egen naturlige, ukompliserte smak, og viser enkelheten og kvaliteten på moder naturs gavmildhet. Tilgjengelig som en to-, tre- eller fire-retters matopplevelse.

Vertens bord

1 267 kr NOK 1 267 kr NOK per gjest
Middag med min unike matlagingsstil med hjemmelaget mat tilberedt etter høyeste standard. Fersk og fabelaktig mat blir kjøpt inn økologisk og lokalt når det er mulig.
Du kan sende en melding til Marius Kaminski for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
26 års erfaring
Med ferske, lokale, økologiske ingredienser viser jeg frem eksepsjonelle britiske ingredienser.
Kokk for kongefamilien
Jeg tilbereder måltider for kong Karl III, familien hans og gjester på Highgrove House.
Utdannet ved Le Cordon Bleu
Jeg jobbet med Marco Pierre White, den første kjendiskokken og den yngste som har fått tre Michelin-stjerner.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Bristol. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: Wiltshire, BA14 6DU, Storbritannia

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Marius Kaminski er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?