Fusion-middag på den franske rivieraen med Marc
Jeg tilbyr kulinariske opplevelser som legger vekt på lokale ingredienser og fusjonsmat.
Automatisk oversatt
Kokk i Cannes
Arrangeres der du bor
Ny sesongmeny
1 278 kr NOK per gjest
STARTER
* Caprese-salat med mozzarellaost, tomatkirsebær
HOVEDRETT ( 1 velg, takk )
*Canon of Veal, en berømt oppskrift fra Régis Marcon, kokk med tre stjerner, servert på en italiensk risotto Alla Diavola
*Havabbor eller sjøbrasme stekt med knust potet, ferske grønnsaker
DESSERT
*Autentisk fransk sjokoladekakeopera med kandisert frukt
Lokal meny
1 278 kr NOK per gjest
Opplev et livlig syvsretters måltid fra jord til bord, som feirer lokale grønnsaker og sunne, sesongbaserte ingredienser i hver rett.
Provencalske trappesteg
1 278 kr NOK per gjest
Dette syvsretters måltidet er inspirert av det provençalske kjøkkenet, og fremhever den ferskeste fisken og lokale smaker.
Du kan sende en melding til Marc for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
30 års erfaring
Kokk siden begynnelsen av 90-årene, har drevet restauranter og startet med arrangementscatering i 2011.
Belle Assiette og Take A Chef
Jobbet med den franske oppstartsbedriften La Belle Assiette, og styrket alle ferdigheter i stor grad.
Kulinarisk skole og restauranter
Utdannet ved Aurillac og Regis Marcon School, med pågående avanserte kulinariske kurs.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Cannes. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Marc er vertskap som virksomhet
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 1 278 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?