Sesongbasert spansk mat med Félix

Jeg fokuserer på enkle, lokale råvarer av høy kvalitet og kreativ, men respektfull matlaging.
Automatisk oversatt
Kokk i Madrid
Arrangeres der du bor
Du kan sende en melding til Félix for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring med matlaging
Jeg spesialiserer meg på andalusisk-mozarabisk og fransk-provensalsk mat.
Sjefskokk i et globalt selskap
Jeg har jobbet som åpningskokk, og ledet kulinariske team for multinasjonale restauranter.
Kulinarisk opplæring og restaurantopplæring
Jeg gikk på Hospitality School of Toledo og har jobbet som kokk i Spania, Mexico, Storbritannia og USA.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Madrid. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Félix er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 596 kr NOK per gjest
1 788 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Sesongbasert spansk mat med Félix

Jeg fokuserer på enkle, lokale råvarer av høy kvalitet og kreativ, men respektfull matlaging.
Automatisk oversatt
Kokk i Madrid
Arrangeres der du bor
Fra 596 kr NOK per gjest
1 788 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Du kan sende en melding til Félix for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring med matlaging
Jeg spesialiserer meg på andalusisk-mozarabisk og fransk-provensalsk mat.
Sjefskokk i et globalt selskap
Jeg har jobbet som åpningskokk, og ledet kulinariske team for multinasjonale restauranter.
Kulinarisk opplæring og restaurantopplæring
Jeg gikk på Hospitality School of Toledo og har jobbet som kokk i Spania, Mexico, Storbritannia og USA.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Madrid. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Félix er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?