Reis inn i min gourmetverden med Nicolas

Jeg tilbyr tradisjonell, middelhavs- og asiatisk mat.
Automatisk oversatt
Kokk
Arrangeres på stedet til Chef Nico

Gourmetspasertur

1 053 kr NOK per gjest
Oppdag vårens smaker, fra havabborre til sjøørret, fra Pyreneene-lam til Aubrac-oksekjøtt.

Ekstraordinær meny

1 813 kr NOK per gjest
Smaking av eksepsjonelle produkter, modnet Galicia Rubia Gallega-oksekjøtt, Mangalica-gris, gamberro rosso.

Air de gastronomie

2 106 kr NOK per gjest
Gastronomisk reise med hummerravioli med gåslever og en Wellington av biff og blå hummer.
Du kan sende en melding til Chef Nico for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Jeg er utdannet innen kjøkken og konditori, og har erfaring med servering.
Catering fra Paris til Genève
Jeg har jobbet som catering-ansatt fra Paris til Genève, og finpusset mine ferdigheter.
Utdannet i matlaging og konditori
Jeg har eksamen i matlaging og konditori.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Chef Nico er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 1 053 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Reis inn i min gourmetverden med Nicolas

Jeg tilbyr tradisjonell, middelhavs- og asiatisk mat.
Automatisk oversatt
Kokk
Arrangeres på stedet til Chef Nico
Fra 1 053 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Gourmetspasertur

1 053 kr NOK per gjest
Oppdag vårens smaker, fra havabborre til sjøørret, fra Pyreneene-lam til Aubrac-oksekjøtt.

Ekstraordinær meny

1 813 kr NOK per gjest
Smaking av eksepsjonelle produkter, modnet Galicia Rubia Gallega-oksekjøtt, Mangalica-gris, gamberro rosso.

Air de gastronomie

2 106 kr NOK per gjest
Gastronomisk reise med hummerravioli med gåslever og en Wellington av biff og blå hummer.
Du kan sende en melding til Chef Nico for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Jeg er utdannet innen kjøkken og konditori, og har erfaring med servering.
Catering fra Paris til Genève
Jeg har jobbet som catering-ansatt fra Paris til Genève, og finpusset mine ferdigheter.
Utdannet i matlaging og konditori
Jeg har eksamen i matlaging og konditori.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Chef Nico er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?