Cuisine française av Nicolas

Fransk gourmetmat med fokus på teknikk og eksepsjonelle produkter
Automatisk oversatt
Kokk i Bordeaux
Arrangeres der du bor

Bistronomisk meny

1 281 kr NOK 
3-taktsmeny (forrett, rett, dessert) laget av fersk, sesongbasert, kvalitet, prioritering av økologisk.

Menu Epicurien

1 921 kr NOK 
5-taktsmeny (munn, inngang, to retter, dessert) basert på førsteklasses, sesongbaserte, ferske kvalitetsprodukter, som prioriterer økologiske.

Gastronomisk meny

2 619 kr NOK 
Syvtaktsmeny (munn, to innganger, to retter, dessert, søt) laget av eksepsjonelle, sesongbaserte ferske råvarer av høy kvalitet, som prioriterer økologisk.

Kaviar-smaking

2 852 kr NOK 
Smaking av fem kaviarer fra Aquitaine i Frankrike. Minimum seks personer.
Du kan sende en melding til Nicolas for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Normand, jeg har jobbet i gastronomiske etablissementer og ledet kjøkken.
Privat kokk for kjendiser
Min gourmetmat er verdsatt på private middager og festlige cocktailer.
Statlig eksamen
Jeg er statlig sertifisert innen matlaging og konditori. Medlem av Disciples d'Auguste Escoffier.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Gjennomsnittlig vurdering vises etter 3 anmeldelser.
0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Bordeaux, Arcachon, Cap Ferret og Saint-Émilion. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Nicolas er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 281 kr NOK 
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Cuisine française av Nicolas

Fransk gourmetmat med fokus på teknikk og eksepsjonelle produkter
Automatisk oversatt
Kokk i Bordeaux
Arrangeres der du bor
1 281 kr NOK 
Kostnadsfri kansellering

Bistronomisk meny

1 281 kr NOK 
3-taktsmeny (forrett, rett, dessert) laget av fersk, sesongbasert, kvalitet, prioritering av økologisk.

Menu Epicurien

1 921 kr NOK 
5-taktsmeny (munn, inngang, to retter, dessert) basert på førsteklasses, sesongbaserte, ferske kvalitetsprodukter, som prioriterer økologiske.

Gastronomisk meny

2 619 kr NOK 
Syvtaktsmeny (munn, to innganger, to retter, dessert, søt) laget av eksepsjonelle, sesongbaserte ferske råvarer av høy kvalitet, som prioriterer økologisk.

Kaviar-smaking

2 852 kr NOK 
Smaking av fem kaviarer fra Aquitaine i Frankrike. Minimum seks personer.
Du kan sende en melding til Nicolas for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Normand, jeg har jobbet i gastronomiske etablissementer og ledet kjøkken.
Privat kokk for kjendiser
Min gourmetmat er verdsatt på private middager og festlige cocktailer.
Statlig eksamen
Jeg er statlig sertifisert innen matlaging og konditori. Medlem av Disciples d'Auguste Escoffier.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Gjennomsnittlig vurdering vises etter 3 anmeldelser.
0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Bordeaux, Arcachon, Cap Ferret og Saint-Émilion. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Nicolas er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?