Kulinarisk signatur av Nicolas
Jeg tilbyr en raffinert, kreativ og eksepsjonell mat, laget av store kokker.
Automatisk oversatt
Kokk i Paris
Arrangeres der du bor
Markedsmeny
583 kr NOK
En elegant meny med ceviche eller sprø aubergine som forrett, fylt fjærfe eller agnolotti med kastanjer som hovedrett, og en pocherte pære i varm varm vin til dessert.
Leveringstjeneste
583 kr NOK
Velg frokost, brunsj eller middag, og nyt raffinerte måltider levert direkte til Airbnb-en din.
Meny for å vekke sansene
874 kr NOK
Oppdag en raffinert meny med gourmet-hors d'oeuvre, en frisk velouté, torsk med urter og champagnesaus, og en terte med røde frukter og vaniljekrem.
Signaturmeny
1 281 kr NOK
En eksepsjonell meny med signatur foie gras eller raffinert carpaccio, vaniljesimmet havkatt eller en Saint-Pierre, fylt vaktel eller bryst med røde bær, og en elegant dessert som en sjokoladefiken.
Kellner
3 260 kr NOK
En førsteklasses service med en dedikert hovmester, som sikrer en smidig og elegant opplevelse for deg og dine gjester.
Du kan sende en melding til Thomas for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
Gastronomisk opplevelse
Erfaring med Yannick Alléno, Le Squer på Georges V og Hôtel de Crillon.
Opprettelse av Maison Carrare
Perfeksjonert kunsten min i prestisjetunge gastronomiske etablissementer.
Utdannet ved Ferrandi-Paris
Utdannet ved Ferrandi-Paris, opplært fra tidlig alder i kjøkkenet.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Paris. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Thomas er vertskap som virksomhet
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?






