Autentisk italiensk matlaging med Luca i Milano
Nyt et tradisjonelt måltid med friske kvalitetsingredienser og spontan kreativitet.
Automatisk oversatt
Kokk i Milano
Arrangeres der du bor
Menyen Oppdag Italia
2 367 kr NOK 2 367 kr NOK per gjest
Fordyp deg i et ekte italiensk kjøkken med et italiensk måltid med tre retter, inkludert en tradisjonell antipasto, håndlaget pasta med ferske ingredienser av høy kvalitet og en klassisk dessert.
Hemmelige familieoppskrifter
2 710 kr NOK 2 710 kr NOK per gjest
En eksklusiv, praktisk privat kokkeopplevelse med et 5-retters måltid ved hjelp av en families hemmelige oppskrifter – 3 forretter, en hovedrett og en herlig dessert.
Kokk på Airbnb-stedet ditt
3 301 kr NOK 3 301 kr NOK per gjest
En eksklusiv privat matopplevelse i ro og mak på Airbnb-stedet. Oppdag autentiske teknikker og oppskrifter i et 6-retters måltid: 3 forretter, fersk pasta, hovedrett og dessert.
Du kan sende en melding til Luca for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
10 års erfaring
Jeg etablerte The Cooking Lab, som spesialiserer seg på catering, kurs og personlige kokker.
Høydepunkt i karrieren
Jeg grunnla The Cooking Lab, for eksklusiv catering pluss 2000 engasjerende matlagingskurs.
Utdanning og kurs
Jeg fullførte kurs i regional matlaging, pastalaging og surdeigsbrødbaking.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Milano. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
50136, Firenze, Toscana, Italia
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 8 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Luca er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




