Sørlig mat med Kyle

Jeg er profesjonell kokk med 27 års erfaring.
Automatisk oversatt
Kokk i Ottawa
Arrangeres der du bor

Spesialmeny

862 kr NOK per gjest
Unn deg en meny med grillet vannmelon med chipotle-limehonning, klebrige løkben med lønnesirup og sennep, og biff tartar toppet med kandiserte jalapeños og maisbrødsmuler. Torsk med maque choux av mais og salsa verde, etterfulgt av panna cotta med rosmarin.

Fest med stekt svinemage

933 kr NOK per gjest
Nyt suppe av ristet butternut squash med ristede gresskarfrø og crème fraîche, etterfulgt av svinemage tilberedt i 24 timer med sous vide, med knolrappurè, ristede grønnsaker og lønnesaus. Avslutt med sjokoladekake, skyr og friske bær.

Steakhouse-middag

1 436 kr NOK per gjest
Nyt et måltid inspirert av steakhouse med pannebrent hengerbiff, sprø poteter i andefett og bearnaisesaus. Det er også inkludert Welsh rarebit og en friséesalat med ristede cherrytomater, sprø bacon og lønnebladvinaigrette.
Du kan sende en melding til Kyle for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
27 års erfaring
Jeg har laget mat profesjonelt i over 20 år, og jeg brenner for deilig mat.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har hatt muligheten til å lage mat for noen fantastiske mennesker som privat kokk.
Utdanning og kurs
Jeg har jobbet i Michelin-restauranter og lært av anerkjente kokker.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Ottawa, Gatineau, Clarence-Rockland og Thurso. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Sørlig mat med Kyle

Jeg er profesjonell kokk med 27 års erfaring.
Automatisk oversatt
Kokk i Ottawa
Arrangeres der du bor
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering

Spesialmeny

862 kr NOK per gjest
Unn deg en meny med grillet vannmelon med chipotle-limehonning, klebrige løkben med lønnesirup og sennep, og biff tartar toppet med kandiserte jalapeños og maisbrødsmuler. Torsk med maque choux av mais og salsa verde, etterfulgt av panna cotta med rosmarin.

Fest med stekt svinemage

933 kr NOK per gjest
Nyt suppe av ristet butternut squash med ristede gresskarfrø og crème fraîche, etterfulgt av svinemage tilberedt i 24 timer med sous vide, med knolrappurè, ristede grønnsaker og lønnesaus. Avslutt med sjokoladekake, skyr og friske bær.

Steakhouse-middag

1 436 kr NOK per gjest
Nyt et måltid inspirert av steakhouse med pannebrent hengerbiff, sprø poteter i andefett og bearnaisesaus. Det er også inkludert Welsh rarebit og en friséesalat med ristede cherrytomater, sprø bacon og lønnebladvinaigrette.
Du kan sende en melding til Kyle for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
27 års erfaring
Jeg har laget mat profesjonelt i over 20 år, og jeg brenner for deilig mat.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har hatt muligheten til å lage mat for noen fantastiske mennesker som privat kokk.
Utdanning og kurs
Jeg har jobbet i Michelin-restauranter og lært av anerkjente kokker.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Ottawa, Gatineau, Clarence-Rockland og Thurso. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?