Utsøkt gourmetmat av Claudio

Jeg er kokk og sertifisert sommelier med 21 års kulinarisk erfaring.
Automatisk oversatt
Kokk i Sydney
Arrangeres der du bor

Italiensk antipasto og kylling

651 kr NOK per gjest
Start med et blandet italiensk antipastotallerken, og nyt deretter kyllingbryst supreme med paprikasalat og markssopp, og avslutt måltidet med en fantastisk dessert!

Degustasjonsmeny

855 kr NOK per gjest
Nyt en kuratert smaksprøve på nybegynnernivå, designet for å pirre ganen din med et utvalg av mangfoldige og herlige retter.

Førsteklasses kjøttsmaking

855 kr NOK per gjest
Legg ut på en kulinarisk reise gjennom smak og tekstur med vår førsteklasses kjøttdegustasjonsmeny, utvalgt for den kresne ganen.

Førsteklasses sjømatdegustasjon

855 kr NOK per gjest
Opplev smaken av havet med vår eksklusive smaksmeny med sjømat, med de fineste skattene fra havet.
Du kan sende en melding til Claudio for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
21 års erfaring
Jeg har jobbet på topprestauranter i Italia, Storbritannia og Australia.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har jobbet på en Michelin-restaurant og finpusset ferdighetene mine innen gourmetmat.
Utdanning og kurs
Jeg har jobbet på restauranter i Roma i Italia under Jamie Oliver og Giorgio Locatelli.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Sydney. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 651 kr NOK per gjest
5 210 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Utsøkt gourmetmat av Claudio

Jeg er kokk og sertifisert sommelier med 21 års kulinarisk erfaring.
Automatisk oversatt
Kokk i Sydney
Arrangeres der du bor
Fra 651 kr NOK per gjest
5 210 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Italiensk antipasto og kylling

651 kr NOK per gjest
Start med et blandet italiensk antipastotallerken, og nyt deretter kyllingbryst supreme med paprikasalat og markssopp, og avslutt måltidet med en fantastisk dessert!

Degustasjonsmeny

855 kr NOK per gjest
Nyt en kuratert smaksprøve på nybegynnernivå, designet for å pirre ganen din med et utvalg av mangfoldige og herlige retter.

Førsteklasses kjøttsmaking

855 kr NOK per gjest
Legg ut på en kulinarisk reise gjennom smak og tekstur med vår førsteklasses kjøttdegustasjonsmeny, utvalgt for den kresne ganen.

Førsteklasses sjømatdegustasjon

855 kr NOK per gjest
Opplev smaken av havet med vår eksklusive smaksmeny med sjømat, med de fineste skattene fra havet.
Du kan sende en melding til Claudio for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
21 års erfaring
Jeg har jobbet på topprestauranter i Italia, Storbritannia og Australia.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har jobbet på en Michelin-restaurant og finpusset ferdighetene mine innen gourmetmat.
Utdanning og kurs
Jeg har jobbet på restauranter i Roma i Italia under Jamie Oliver og Giorgio Locatelli.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Sydney. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?