Lokal fine dining av Adolfo
Jeg er en privat kokk med mange års erfaring innen catering og gjestfrihet.
Automatisk oversatt
Kokk i Amalfi
Arrangeres i/på your stay
Opplevelse med tre retter
928 kr NOK per gjest
En treretters meny med lokale og økologiske produkter, levert av kokken i henhold til en meny laget med kunden, servert av en servitør (minst 5 gjester) eller direkte av kokken, inkludert endelig rengjøring.
4 retters meny
1 044 kr NOK per gjest
en fire-retters meny med lokale og økologiske produkter, levert av kokken i tråd med en meny laget med kunden, servert av en servitør (minst 5 gjester) eller direkte av kokken, inkludert endelig rengjøring.
Matlagingskurs
1 160 kr NOK per gjest
Matlagingskurs hvor gjestene lærer å lage våre tradisjonelle produkter som: fersk pasta, Tiramisù eller Caprese-kake.
Dagligvarer er inkludert, og vi vil smake på alt vi lager.
rengjøring inkludert.
Smaker på Lux Menù
1 392 kr NOK per gjest
En femretters meny med lokale og økologiske produkter, levert av kokken i tråd med en meny laget med kunden, én flaske prosecco og én vin for hver fjerde gjest, dessert inkludert og endelig rengjøring.
Du kan sende en melding til Adolfo for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
16 års erfaring
Jeg har vært privat kokk i 4 år.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har jobbet for prestisjetunge kunder som prinser og entreprenører.
Utdanning og opplæring
Jeg har et vitnemål i reparasjonsteknikk.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Hit skal du
your stay
84011, Amalfi, Campania, Italia
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 50 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Adolfo er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Ingen ledige tidspunkter
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?