Plantebasert mat av Matteo
Jeg har laget mat for høyt profilerte kunder, inkludert Ron Carter og Montel Williams.
Automatisk oversatt
Kokk i Tamarindo
Arrangeres der du bor
Treretters middag
1 300 kr NOK per gjest
Slapp av med en cocktail designet for dette måltidet, tilberedt med de beste lokale og økologiske ingrediensene hentet fra bondemarkeder.
Middag med fire retter
1 500 kr NOK per gjest
Dette måltidet er inspirert av lokale råvarer og sesongens produkter, og er en plantebasert middag med økologiske ingredienser. Ingrediensene kommer fra bondemarkeder. Nyt en cocktail som passer til middagen.
Femretters middag
1 700 kr NOK per gjest
Nyt en femretters plantebasert middag med lokalt dyrkede og økologiske ingredienser. Måltidet inkluderer en signaturcocktail som passer til smakene i måltidet. Ingrediensene er hentet fra lokale bondemarkeder og tilberedt på stedet.
Du kan sende en melding til Matteo for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
22 års erfaring
Jeg er en plantebasert kokk som er godt kjent med helsekost og restaurantverdenen.
Høydepunkt i karrieren
Jeg ble omtalt i en artikkel i magasinet Vegetarian Times som en lovende kokk.
Utdanning og kurs
Jeg har en grad i gjestfrihet og ble også uteksaminert fra Natural Gourmet Institute i 2001.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
5.0 av 5 stjerner basert på 8 anmeldelser
0 av 0 vises
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Tamarindo. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
Guanacaste Province, Villareal, 00000, Costa Rica
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 25 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 300 kr NOK per gjest
6 498 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?