Privat kokk Paula Roberta
Brasiliansk, fransk, italiensk, japansk, luksusmat, kunstneriske desserter.
Automatisk oversatt
Kokk i Orlando
Arrangeres der du bor
Italiensk elegant middag
2 203 kr NOK 2 203 kr NOK per gjest
8 809 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en elegant italiensk middag med et utvalg av to friske og smakfulle forretter, to tradisjonelle forretter, en hovedrett blant utsøkte alternativer og en klassisk dessert for å kulminere opplevelsen.
Middelhavsfeiring
2 203 kr NOK 2 203 kr NOK per gjest
8 809 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en middelhavsmeny med et utvalg av to ferske og assorterte forretter, etterfulgt av en forrett og en hovedrett å velge mellom, som kulminerer med en deilig dessert for å fullføre opplevelsen.
Vegetarmeny
2 203 kr NOK 2 203 kr NOK per gjest
8 809 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en herlig vegetarisk meny med et utvalg av to forretter fra en rekke smakfulle biter, etterfulgt av en forrett, hovedrett og dessert, hver med et enkelt rettvalg. Perfekt laget for en tilfredsstillende og mangfoldig kjøttfri matopplevelse.
Fransk
2 203 kr NOK 2 203 kr NOK per gjest
8 809 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en klassisk fransk matopplevelse ved å velge to forretter fra et stort utvalg, inkludert fransk løksuppe og Niçoise-salat. Følg opp med et valg av en elegant forrett, som purreløkquiche eller ostesufflé. Velg en tradisjonell rett som Coq au Vin eller Duck Confit til hovedretten. Avslutt med en herlig dessert som Crème Brûlée eller Tarte Tatin.
Grand Caribbean Fusion-meny
2 203 kr NOK 2 203 kr NOK per gjest
8 809 kr NOK er minstepris for å bestille
Opplev en levende sammensmeltning av karibiske og brasilianske smaker med denne menyen. Velg én forrett fra tropiske cevicher til salte kroketter, etterfulgt av en første rett med supper og salater rike på regionale ingredienser. Velg mellom klassikere som moqueca eller ropa vieja til hovedretten. Avslutt med en deilig dessert, fra kremete flans til tropisk fruktmousse.
Japansk moderne meny
2 203 kr NOK 2 203 kr NOK per gjest
Opplev en raffinert japansk moderne meny med et utvalg av to forretter, fra delikate gyozas og fersk sjømat til pulserende grønnsaksretter. Følg opp med en trøstende forrett, velg mellom misosupper, yakisoba eller nudler. Som hovedrett kan du nyte sushi, sashimi, ruller eller teppanyaki. Avslutt med et enkelt dessertvalg, fra fyldig sjokoladelavakake til forfriskende fruktgodbiter.
Du kan sende en melding til Paula Goncalves for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
15 års erfaring
15 års matlaging for eksklusive kunder; privat kokk som spesialiserer seg på luksusrestauranter.
Høydepunkt i karrieren
Kjent for kunstneriske desserter inspirert av den franske kokken Cédric Grolets kreasjoner.
Utdanning og kurs
Opplært i Le Cordon Bleu i Brasil, lærte å lage mat i barndommen med besteforeldre.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Osceola County, St. Cloud og Polk City. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
2 203 kr NOK Fra 2 203 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?







