Sesongbaserte matretter fra Cranky Chef – Keith Weiss
Executive og privat kokk som skaper forhøyede, interaktive matopplevelser som blander dristige smaker, raffinert teknikk og tilgjengelig, praktisk undervisning for nysgjerrige, sultne gjester.
Automatisk oversatt
Kokk i Raleigh
Arrangeres der du bor
Sitron basilikum kirsebær løk crostin
900 kr NOK 900 kr NOK per gjest
2 011 kr NOK er minstepris for å bestille
Ristet crostini toppet med silkemyk pisket geitost, lysnet med frisk sitronskall, basilikum og frisk timian, avsluttet med sakte karamelliserte løk foldet med søt kirsebærsyltetøy. Gjestene deltar aktivt i å bygge hvert element, lære balanse, teknikk og smakslag for en rett som er smakfull, søt og vakkert forhøyet.
Du kan sende en melding til Keith for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
27 års erfaring
Kjøkkensjef som leverer dristige smaker, rask utførelse og praktiske kulinariske opplevelser.
Høydepunkt i karrieren
Karriere høydepunkter inkluderer private arrangementer med profesjonelle idrettsutøvere og uforglemmelige øyeblikk.
Utdanning og kurs
Grad fra The Art Institute of Ft. Lauderdale med mange års praktisk kulinarisk erfaring
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Oxford, Emporia, Centerville og Henderson. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 15 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
900 kr NOK Fra 900 kr NOK per gjest
2 011 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?


