Privat kokk og matlagingskurs på stedet ditt

Jeg blander matlaging, sommeliermestring og lokal kultur for å skape «gastronomisk samvær» opplevelser enten du reiser som en gruppe eller alene.
Automatisk oversatt
Kokk i Napoli
Arrangeres der du bor

Matlagingskurs hjemme hos deg

707 kr NOK 707 kr NOK per gjest
2 118 kr NOK er minstepris for å bestille
Unn deg et autentisk, tradisjonelt italiensk matlagingskurs i mamma-stil – lær å lage fersk pasta (tagliatelle, lasagneplater med mer), håndrullede gnocchi, klassiske sauser og til og med hvordan du hakker og fyller italienske pølser! Så spiser vi det vi har laget! Opplevelsen blir skreddersydd etter dine preferanser. Jeg tar med alt spesialutstyr som kreves.

Privat kokk – kjøtt/vegetarisk meny

707 kr NOK 707 kr NOK per gjest
2 118 kr NOK er minstepris for å bestille
En gastronomisk fire-retters meny med lokale retter, omformet med et moderne preg. Se den utmerkede kvaliteten på de valgte produktene. Sesongbaserte ingredienser styrer det endelige utvalget, som bekreftes ved bestilling. Forrett: Tomatbruschetta, zeppole, buffalomozzarella parmaskinke. Hovedrett: Biffragoutpasta, spaghetti Nerano. Andre rett: Stekte pølser med poteter, kjøttboller, aubergine a' scarpone. Dessert: Caprese, vaniljekake, pannacotta. Vegetariske/veganske alternativer, vinparing og ekstra retter på forespørsel.

Privat kokk – fiskemeny

942 kr NOK 942 kr NOK per gjest
2 118 kr NOK er minstepris for å bestille
En raffinert fire-retters meny med lokale retter gjenskapt med et moderne preg. Sesongbaserte ingredienser av topp kvalitet velges nøye ut og bekreftes ved bestilling. Forrett: tang zeppole, frityrstekt blekksprut eller småfisk. Hovedrett: linguine med muslinger eller fersk hummer. Andre rett: grillet fangst av dagen (havabbor, havabbor, sverdfisk) med poteter. Dessert: sitron-/vaniljekake eller pannacotta. Vegetariske/veganske alternativer, vinparing og ekstra retter på forespørsel. Prisen på hummer kan variere avhengig av tilgjengelighet på markedet.
Du kan sende en melding til Giovanni for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
Jeg blander matlaging, sommeliermestring og lokal kultur for å skape «gastronomisk samvær».
Utdanning og kurs
En raffinert smak utviklet både på mammas kjøkken og Michelin-restauranter.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Napoli, Provinsen Avellino, Provinsen Salerno og Giugliano in Campania. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 18 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Giovanni er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
707 kr NOK Fra 707 kr NOK per gjest
2 118 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Privat kokk og matlagingskurs på stedet ditt

Jeg blander matlaging, sommeliermestring og lokal kultur for å skape «gastronomisk samvær» opplevelser enten du reiser som en gruppe eller alene.
Automatisk oversatt
Kokk i Napoli
Arrangeres der du bor
707 kr NOK Fra 707 kr NOK per gjest
2 118 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Matlagingskurs hjemme hos deg

707 kr NOK 707 kr NOK per gjest
2 118 kr NOK er minstepris for å bestille
Unn deg et autentisk, tradisjonelt italiensk matlagingskurs i mamma-stil – lær å lage fersk pasta (tagliatelle, lasagneplater med mer), håndrullede gnocchi, klassiske sauser og til og med hvordan du hakker og fyller italienske pølser! Så spiser vi det vi har laget! Opplevelsen blir skreddersydd etter dine preferanser. Jeg tar med alt spesialutstyr som kreves.

Privat kokk – kjøtt/vegetarisk meny

707 kr NOK 707 kr NOK per gjest
2 118 kr NOK er minstepris for å bestille
En gastronomisk fire-retters meny med lokale retter, omformet med et moderne preg. Se den utmerkede kvaliteten på de valgte produktene. Sesongbaserte ingredienser styrer det endelige utvalget, som bekreftes ved bestilling. Forrett: Tomatbruschetta, zeppole, buffalomozzarella parmaskinke. Hovedrett: Biffragoutpasta, spaghetti Nerano. Andre rett: Stekte pølser med poteter, kjøttboller, aubergine a' scarpone. Dessert: Caprese, vaniljekake, pannacotta. Vegetariske/veganske alternativer, vinparing og ekstra retter på forespørsel.

Privat kokk – fiskemeny

942 kr NOK 942 kr NOK per gjest
2 118 kr NOK er minstepris for å bestille
En raffinert fire-retters meny med lokale retter gjenskapt med et moderne preg. Sesongbaserte ingredienser av topp kvalitet velges nøye ut og bekreftes ved bestilling. Forrett: tang zeppole, frityrstekt blekksprut eller småfisk. Hovedrett: linguine med muslinger eller fersk hummer. Andre rett: grillet fangst av dagen (havabbor, havabbor, sverdfisk) med poteter. Dessert: sitron-/vaniljekake eller pannacotta. Vegetariske/veganske alternativer, vinparing og ekstra retter på forespørsel. Prisen på hummer kan variere avhengig av tilgjengelighet på markedet.
Du kan sende en melding til Giovanni for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
Jeg blander matlaging, sommeliermestring og lokal kultur for å skape «gastronomisk samvær».
Utdanning og kurs
En raffinert smak utviklet både på mammas kjøkken og Michelin-restauranter.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Napoli, Provinsen Avellino, Provinsen Salerno og Giugliano in Campania. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 18 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Giovanni er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?