Globale smaker av Jason
Jeg eier et cateringfirma innen film, TV og sport, hvor jeg har laget mat til populære serier.
Automatisk oversatt
Cateringleverandør i Sydney
Arrangeres der du bor
Cocktailfunksjon
404 kr NOK 404 kr NOK per gjest
Denne cocktailmenyen er skreddersydd til kundens arrangement og preferanser, noe som sikrer en herlig og sofistikert opplevelse.
Temabasert buffetmåltid
538 kr NOK 538 kr NOK per gjest
Velg mellom populære temabufféer, inkludert japanske, italienske, marokkanske, meksikanske og asiatiske fusjonsretter.Den marokkanske prøvemenyen inkluderer ristet flatbrød, couscous med urter og ristede pinjekjerner, kyllingtagine, fiskchermoula med konservert sitron, Zaalouk-aubergine og tomat, kikerter og linseragu, og semulekake med appelsinsirup.
Kokkens sesongbaserte smaksmeny
1 479 kr NOK 1 479 kr NOK per gjest
Dette overraskelsesmåltidet tilbyr en rekke småretter med sesongbaserte, lokale råvarer.
Festmiddag
1 883 kr NOK 1 883 kr NOK per gjest
Denne private og diskrete middagsfesten er utformet med tanke på privatliv.
Du kan sende en melding til Jason for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
30 års erfaring
Jeg har trent på ikoniske restauranter som Rockpool og Park Hyatt.
Høydepunkt i karrieren
Selskapet mitt ble kåret til «beste cateringfirma» i det indre vestlige Sydney to år på rad.
Utdanning og kurs
Jeg er en kvalifisert kokk med sertifikat IV og alle nødvendige forsikrings- og helsesertifikater.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Sydney. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
404 kr NOK Fra 404 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Cateringleverandør på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?





