Renessansen av smak med Kokk Alessandro

Erfaren profesjonell kokk med erfaring fra hoteller og restauranter i utlandet, internasjonal og italiensk toskansk regional mat. Jeg elsker å la gjestene mine følge prosessen og tilblivelsen av retten
Automatisk oversatt
Kokk i Firenzuola
Arrangeres der du bor

Opplevelse med kokken

769 kr NOK 769 kr NOK per gjest
2 839 kr NOK er minstepris for å bestille
full meny med – anpasto:Pappa al pomodoro con burrata – første rett: tagliatelle håndlaget med toskansk saus – Generelt kutt: Stort stykke antikk svinekam med epler og plommer. – Dessert: Creme bruleè

Firenze og omegn

1 006 kr NOK 1 006 kr NOK per gjest
2 721 kr NOK er minstepris for å bestille
en komplett meny med følgende retter – Antipasto: babaganushe med blandet sjø – første rett hjemmelaget pici on the rock – Ministerstørrelse: Torskfilet på en gratinert potet med smakssatt brødsmuler. -Dessert - Parfait med rosmarin og rom med skogsbærsaus

Vakker Messere

1 006 kr NOK 1 006 kr NOK per gjest
2 544 kr NOK er minstepris for å bestille
Typisk florentinsk mat med fire retter Forrett: Kyllingleverkrister våte i buljong og fylt kyllinghals. Første rett: hjemmelaget tagliatelle i biff og kaninragu Hovedrett: bakt pharaona full av plommer med karamellisert løk, potetsalat Engelsk dessertsuppe med sjokoladekrem og savoiradi
Du kan sende en melding til Alessandro for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
eier av restaurant i Berlin, kjøkkensjef på restaurant Giotto Chiesanuova i provinsen Firenze
Høydepunkt i karrieren
evnen til å gjøre produktene til opplevelser som gjestene mine vil ta med seg
Utdanning og kurs
2 års skole med eksamen ved IHK i Berlin januar 2018
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Arezzo, Firenzuola, Pistoia og Castelnuovo Berardenga. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Alessandro er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 006 kr NOK Fra 1 006 kr NOK per gjest
2 544 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Renessansen av smak med Kokk Alessandro

Erfaren profesjonell kokk med erfaring fra hoteller og restauranter i utlandet, internasjonal og italiensk toskansk regional mat. Jeg elsker å la gjestene mine følge prosessen og tilblivelsen av retten
Automatisk oversatt
Kokk i Firenzuola
Arrangeres der du bor
1 006 kr NOK Fra 1 006 kr NOK per gjest
2 544 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Opplevelse med kokken

769 kr NOK 769 kr NOK per gjest
2 839 kr NOK er minstepris for å bestille
full meny med – anpasto:Pappa al pomodoro con burrata – første rett: tagliatelle håndlaget med toskansk saus – Generelt kutt: Stort stykke antikk svinekam med epler og plommer. – Dessert: Creme bruleè

Firenze og omegn

1 006 kr NOK 1 006 kr NOK per gjest
2 721 kr NOK er minstepris for å bestille
en komplett meny med følgende retter – Antipasto: babaganushe med blandet sjø – første rett hjemmelaget pici on the rock – Ministerstørrelse: Torskfilet på en gratinert potet med smakssatt brødsmuler. -Dessert - Parfait med rosmarin og rom med skogsbærsaus

Vakker Messere

1 006 kr NOK 1 006 kr NOK per gjest
2 544 kr NOK er minstepris for å bestille
Typisk florentinsk mat med fire retter Forrett: Kyllingleverkrister våte i buljong og fylt kyllinghals. Første rett: hjemmelaget tagliatelle i biff og kaninragu Hovedrett: bakt pharaona full av plommer med karamellisert løk, potetsalat Engelsk dessertsuppe med sjokoladekrem og savoiradi
Du kan sende en melding til Alessandro for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
eier av restaurant i Berlin, kjøkkensjef på restaurant Giotto Chiesanuova i provinsen Firenze
Høydepunkt i karrieren
evnen til å gjøre produktene til opplevelser som gjestene mine vil ta med seg
Utdanning og kurs
2 års skole med eksamen ved IHK i Berlin januar 2018
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Arezzo, Firenzuola, Pistoia og Castelnuovo Berardenga. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Alessandro er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?