Fangst og matlaging med kokk

Smil og kvalitet
Automatisk oversatt
Kokk i West Palm Beach
Arrangeres der du bor

Smaksprøver

4 603 kr NOK 
40 909 kr NOK er minstepris for å bestille
Første kurs Everglades risotto med vill sopp Kremet risotto med ville sopper fra Florida, toppet med trøffelolje og en sprø parmesanost. Hovedret Key West hummer og havabbor duo Grillet hummerhale og brent Florida-havabbor, kombinert med mango-avokado-salsa for en levende kystbit. Dessert Tropisk pasjonsfrukt og limepai Pasjonsfrukt- og limepai toppet med kokosmarengs og en delikat spiselig orkidé.

Citrus Grove kamskjell-ceviche

5 114 kr NOK 
40 909 kr NOK er minstepris for å bestille
Citrus Grove Scallop Ceviche Ferske Florida-kamskjell marinert i lime og appelsinjuice, toppet med rosa grapefrukt, Fresno-chili, havsalt og mikrokoriander. Lett, sprudlende og inspirert av Floridas sitruskyst.
Du kan sende en melding til Anthony for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
30 års erfaring
Åpnet Four Seasons Brickell. Jeg fanger fisk for kundene mine. Baker i store mengder.
Høydepunkt i karrieren
Food Network Chopped-kokk. Får kundene mine til å smile, en bit om gangen.
Utdanning og kurs
Tre grader, bake bakverk og matlaging. En av de få kokkene i Florida som har fått sertifisering i tre områder.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Miami, Palm Beach County, Belle Glade og Hobe Sound. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
5 114 kr NOK 
40 909 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Fangst og matlaging med kokk

Smil og kvalitet
Automatisk oversatt
Kokk i West Palm Beach
Arrangeres der du bor
5 114 kr NOK 
40 909 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Smaksprøver

4 603 kr NOK 
40 909 kr NOK er minstepris for å bestille
Første kurs Everglades risotto med vill sopp Kremet risotto med ville sopper fra Florida, toppet med trøffelolje og en sprø parmesanost. Hovedret Key West hummer og havabbor duo Grillet hummerhale og brent Florida-havabbor, kombinert med mango-avokado-salsa for en levende kystbit. Dessert Tropisk pasjonsfrukt og limepai Pasjonsfrukt- og limepai toppet med kokosmarengs og en delikat spiselig orkidé.

Citrus Grove kamskjell-ceviche

5 114 kr NOK 
40 909 kr NOK er minstepris for å bestille
Citrus Grove Scallop Ceviche Ferske Florida-kamskjell marinert i lime og appelsinjuice, toppet med rosa grapefrukt, Fresno-chili, havsalt og mikrokoriander. Lett, sprudlende og inspirert av Floridas sitruskyst.
Du kan sende en melding til Anthony for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
30 års erfaring
Åpnet Four Seasons Brickell. Jeg fanger fisk for kundene mine. Baker i store mengder.
Høydepunkt i karrieren
Food Network Chopped-kokk. Får kundene mine til å smile, en bit om gangen.
Utdanning og kurs
Tre grader, bake bakverk og matlaging. En av de få kokkene i Florida som har fått sertifisering i tre områder.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Miami, Palm Beach County, Belle Glade og Hobe Sound. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?