Globale smaker med Andrew
Jeg har erfaring med global matlaging for private spisesteder, catering og arrangementer.
Automatisk oversatt
Kokk i Fort Lauderdale
Arrangeres der du bor
Meny for 5 personer
449 kr NOK per gjest
Velg en meny for små eller større arrangementer.
Toretters meny
599 kr NOK per gjest
Dette er et måltid med to retter (forrett og hovedrett eller hovedrett og dessert) for minst seks personer, inkludert oppvask og dagligvarer.
3-retters meny
978 kr NOK per gjest
Dette er et treretters måltid (forrett, hovedrett og dessert) for minst fem personer med enten servering på tallerken eller buffet, inkludert opprydding.
4-retters meny
1 447 kr NOK per gjest
Dette er et 4-retters måltid for minst 5 personer med en amuse-bouche, inkludert vinparinger, full serviceoppsett og nedbryting.
Femretters meny
1 746 kr NOK per gjest
Dette er en fire-retters smaksmeny med en kokkedemonstrasjon eller lett matlagingskurs inkludert, sammen med vin- eller sakesmaking.
Du kan sende en melding til Andrew for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
12 års erfaring
Jeg lærte av de beste kokkene i Miami og har åpnet prisbelønte restauranter.
Kåret til Miamis beste cateringfirma to ganger
Jeg ble anerkjent som den beste cateringleverandøren i Miami to år på rad.
Miami kulinariske institutt
Jeg lærte av de beste kokkene i Miami og ble uteksaminert fra Miami Culinary Institute.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Fort Lauderdale, Miami Beach, Miami-Dade County og North Miami Beach. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 449 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?