Plantebasert peruansk opplevelse
Plantebasert peruansk mat tilberedt av den klassisk utdannede kokken Cesar Cubas
Automatisk oversatt
Kokk i New York
Arrangeres der du bor
Fingermat
557 kr NOK 557 kr NOK per gjest
Bli kjent med noen klassiske peruanske forretter som Causa rellena, papa ala huancaina, og selvfølgelig Perus nasjonalrett, Ceviche (alle med plantebasert fokus)!!!
Familievennlig festmåltid
963 kr NOK 963 kr NOK per gjest
En levende, kuratert, plantebasert peruansk fest med klassiske retter som lomo saltado med sopp, ají de gallina med jackfrukt og quinoa chaufa – rik på smak, kultur og kontakt.
Smaksmeny
1 773 kr NOK 1 773 kr NOK per gjest
En mangfoldig, plantebasert peruansk smaksmeny med unike retter som viser dybden i Perus kjøkken: Hearts of Palm Ceviche, Causa Limeña de garbanzos, østerssopp Anticucho-spyd, peruansk Pesto-pasta med en sprø auberginekotelett.
Du kan sende en melding til Cesar for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
15 års erfaring
Jeg var soussjef på The Brushstroke NYC, en Michelin-stjernet restaurant i Tribeca.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har jobbet i restauranter som er nominert til James Beard og har Michelin-stjerner, gjennom hele karrieren min.
Utdanning og kurs
Grad i kulinarisk kunst fra Le Cordon Bleu
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i New York. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
557 kr NOK Fra 557 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




